glo

glo este un device ergonomic şi uşor de folosit, pe care îl poţi lua cu tine oriunde ai fi. Indiferent de ocazie, îţi păstrezi ritualurile preferate, fiind în acelaşi timp responsabil faţă de cei din jur.

JPB

Te invitam in magazinul JPB TABAC SHOP unde vei gasi cea mai variata gama de produse pentru fumatori: trabucuri, pipe, tutun, narghilele, accesorii pentru acestea, cat si o selectie de bauturi alcoolice: whisky, cognac, gin, vin sau rom care vin in completarea lor.

Produsele noastre sunt selectionate cu grija pentru a satisface si cele mai rafinate gusturi ale fumatorilor. Produsele JPB sunt potrivite atat pentru fumatorii experimentati, incepatori cat si pentru cadouri care sa impresioneze gusturile pretentiosilor.

Ne gasiti si in: Timisoara, Cluj, Constanta, Ploiesti si Ramnicu Valcea

Lista magazinelor aici: https://www.jpb.ro/contact

Facebook: https://www.facebook.com/jpbtabacshop.ro

Instagram: @jpbromania

 

EN

 

JPB Tabac Shop stores are specialized in selling products for smokers as well as other accessories in the range as well as special spirits or wine, perfect for your exquisite gifts for yourself or your loved ones. All JPB products can also be suitable for a special present that can impress the most refined tastes in life. Our customers can also find a choice of special bottles of coniac, rum, whisky and a few specially selected wines.

 

You can also find us in: Timisoara, Cluj, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Constanta

Complete list of shops: https://www.jpb.ro/contact

Facebook: https://www.facebook.com/jpbtabacshop.ro

Instagram: @jpbromania

El Unico

Magazinul El Unico este un concept store destinat tuturor pasionaților de trabucuri, precum și celor care doresc să se inițieze în arta fumatului și care apreciază produsele de calitate. Trabucurile fabricate manual, băuturile fine, precum și accesoriile disponibile în magazinele noastre, vă vor învălui simțurile și se vor plia pe stilul dumneavoastră de viață, îmbogățindu-l.