JRC GameCentrum

JRC GameCentrum este un distribuitor de jocuri video pentru toate platformele, fondat în 1988 în Cehia.

Flanco

Din 1994, Flanco este magazinul în care românii au încredere când vine vorba despre produse IT, electronice şi electrocasnice. Clienţii Flanco revin în magazine ori de câte ori au nevoie de produse electro-IT ori, pur şi simplu, de sfaturi legate de tehnologie, pentru că au încredere în consultanţii specializaţi şi în calitatea serviciilor oferite. Retailul este într-o continuă evoluţie, Flanco fiind promotor al inovaţiei şi tehnologiei.

În magazinele Flanco găseşti tot ceea ce înseamnă produse cu performanţe superioare şi tehnologii de ultimă oră, care pot fi testate pe loc, plus cea mai extinsă gamă de servicii. Flanco este cel mai eficient retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1100 de angajați, compania deţine o rețea de 90 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 55 de orașe.

Media Galaxy

Media Galaxy este o rețea de magazine de mare suprafață,care reflectă pasiunea pentru tehnologie și pentru device-urile care fac accesibilă informația și conexiunea cu ceilalți. Prin generozitatea spațiului de expunere, peste 3.000 mp pe magazin, cât și prin selecția gamei de produse și branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecție de peste 10.000 de produse disponibile într-o singură locație.

În magazinele Media Galaxy și pe site-ul www.mediagalaxy.ro, puteți găsi o ofertă variată de branduri de televizoare, cu caracteristici variate, diagonale și funcționalități specifice, o gamă largă de produse IT, începând cu cele mai performante laptopuri și ajungând la cele mai portabile device-uri, tabletele. De asemeni, puteți descoperi o serie variată de modele de camere foto, adaptate oricăror exigențe, de la aparate compacte pentru amatori, până la DSLR-uri cu funcții complexe, dedicate fotografilor profesioniști. Pentru cei preocupați de confortul casei lor și de economisirea timpului necesar activităților domestic, Media Galaxy vine cu o ofertă variată de mașini de spălat, aragazuri, frigidere performante, aspiratoare, uscătoare de vase, plite și sute de alte produse care ne fac viață mai ușoară, la prețuri accesibile.

Primul magazin MediaGalaxy a fost deschis în 2004 în București, iar în prezent rețeaua are magazine în toate orașele mari din România, magazinul cel mai recent deschis fiind Media Galaxy Mega Mall, în mai 2015.

Media Galaxy oferă clienților o gamă variată de produse, o selecție relevantă de branduri dar și o paletă de servicii, care să faciliteze contactul dintre consumator și tehnologie. Garantăm clienților noștri că au făcut alegerea corectă, și că nu vor fi prejudiciati, prin serviciul a€œRambursam diferenta”, și le oferim acestora diferență de preț sub formă de voucher, în cazul în care post-achiziție găsesc un preț mai mic în altă parte. De asemenea, pentru a răspunde multitudinii de canale folosite de clienții nostril pentru a se informă și a achiziționa, am răspuns adăugând versatilitate serviciilor noastre: le oferim posibilitatea de a rezerva online și a ridica produsul din cel mai apropiat magazin, sau de a comanda din magazin, de pe site, produsul testat.

Misiunea noastră este tradusă în sloganul Media Galaxy și reprezintă promisiunea de a aduce clienților noștri cea mai variată gamă de produse. Punem consumatorul în centrul proceselor de business și traducem printr-o dezvoltare omnichannel nevoia de a fi oricând și oriunde este acesta. Cu gamă să extinsă și variată de produse, Media Galaxy este practic specialistul pe toate ariile de echipamente electronice. Dezideratul Media Galaxy este de a fi un model de leadership pentru industria de electro-IT și de a oferi mereu clienților săi cele mai noi tehnologii. Poziționarea de leadership în materie de selecție de gamă și competență în retail este susținută prin spațiul de vânzare, care depășește 3.000 de metri pătrați per magazin. Serviciile variate au fost întotdeauna importante pentru noi. Consilierea avizată din partea unor specialiti trainuiti , serviciul de livrare, de instalare la cerere , de extragarantie sunt doar câteva dintre aceste servicii care aduc valoare adăugată produselor comercializate. Adresabilitatea largă a ofertelor MediaGalaxy și selecția de gamă sunt generate de politica de preț proactivă care reflectă obiectivul companiei de a face tehnologia de mâine accesibilă nevoilor de azi. Stabilite în locații accesibile, central, magazinele MediaGalaxy pot fi găsite atat în centre comerciale, cât și în locații proprii.