VR GAMELAB

De-a lungul ultimilor ani tehnologia s-a dezvoltat cu pasi rapizi. Ceea ce parea o adevarata nebunie acum 10 ani, astazi e deja actual si intr-o continua dezvoltare. VR GameLab, atrage acele lumi virtuale de pe ecranul computerului și le aduce pentru tine prin VR Headset-ul HTC Vive. Vei experimenta in imagini și sunete vii și realiste, indeajuns pentru a te transporta într-un alt timp cu totul nou si realități cu posibilități nelimitate.

 

Pixel Zone

Pixel Zone reprezintă locul ideal, ce  aduce în centrul atenției experiența de joc dinamică, grafica de nouă generație, posibilităţi de personalizare inteligentă, precum și opțiuni integrate de socializare.
Combinând posibilitățile fără precedent în termen de experiențe captivante de joc, de aplicații de divertisment digital, unde gasiti cele mai noi jocuri pe console Play Station 4 si Xbox.Fifa, Call of duty, GTA 5,  Assasin Credd, Mortal Combat sunt doar cateva nume din multitudinea de jocuri pe care le poti juca atat singur cat si cu un prieten sau chiar online.

Gymboland

Deoarece tehnologia de vârf reprezintă o caracteristică esențială a brandului Gymboland, vom continua parada noastră de inovații prin a implementa viitorul în materie de entertainment interactiv.

Atât designul planificat în detaliu, cât și echipamentele extrem de fascinante, constituie fine elemente-surpriză: fie vorba de jocuri activate prin senzori de mișcare, ori arenă de sărituri -prima de acest gen într-un centru comerciala€“ vom oferi atât copiilor de toate vârstele, cât și adulților, distracție la cel mai înalt nivel !

Copiii vor avea oportunitatea de a își sărbători ziua de naștere în zonă special dedicată, prin spectacole interactive pregătite cu toată grjia. Și în plus, cum Gymboland este un promotor al conceptului de joc educațional, pune la dispoziția copiilor toate metodele creative de a-și stimula imaginația într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.