IHeart Conceptstore

IHeart Conceptstore și-a înnceput povestea în 2010, devenind în timp unul dintre cele mai cunoscute și iubite branduri de fashion din București. Te așteaptă cu serii limitate, prețuri avantajoase, calitate superioară, multă stare de bine și alte surprize

Okaidi

Okaïdi este o marcă creativă, universală și responsabilă, pentru copiii de la 0 la 14 ani, prezentă în întreaga lume (Franta, Spania, Insulele Canare, Marea Britanie, Noua Caledonie, Portugalia, Iordania, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Maroc, Liban, Italia, SUA… ).

Okaidi propune colecții moderne și accesibile adaptate tuturor personalităților. Elementele vestimentare pot fi mixate în funcție de gusturile și identitate fiecărui copil.

Okaidi se angajează, de asemenea, într-un demers de eco design contribuind astfel la protejarea planetei și militează pentru drepturile copiilor in lume.

În România,  Okaidi vă așteaptă să decoperiți cele două branduri diferențiate pe vârste:  Obaibi care se adresează micuților de la 0 la 3 ani si care ne transpune in universul delicat al primilor ani din viața unui copil si Okaidi, o marca universală și creativă, pentru copiii de la 3 la 14 ani.

Echipele noastre vă invită  să descoperiți creații vestimentare  moderne și  confortabile, la prețuri atractive, garantându-vă o primire călduroasă și în acealași timp profesională!

 

 

 

Black Star Wear

“Noi creăm haine pentru oameni ambițioși si open-minded care nu sunt dependenți de opinia cuiva” – Timur Iunisov (Timati) – Fondatorul companiei Black Star

“Scopul de bază al brandului este promovarea stilului de viață activ și sănătos” – Pavel Kurianov (Pashu) – Fondatorul companiei Black Star

Inmedio (Nivelul 1)

Magazinul Inmedio oferă un spațiu deschis și primitor unde te poți bucura de o selecție vastă de ziare și reviste naționale și internaționale menite să te ajute în dezvoltarea pasiunilor personale! Tot aici vei putea găsi o mulțime de produse și servicii complementare precum tabac, produse culturale și cărți, cadouri, răcoritoare, snacks-uri și dulciuri.

SOKOLOV

Brandul de bijuterii numărul unu în Rusia vine să cucerească gustul rafinat al românilor. Bijuteriile din aur și argint, accesoriile și ceasurile Sokolov vor atrage mereu atenția tuturor anume prin unicitatea acestora. Fiecare produs marca

Sokolov este inspirat din emoții sincere, din finețea naturii și amintiri de neuitat.

Brandul Sokolov este cunoscut în întreaga lume drept un leader al calității bijuteriilor, fiecare piesă fiind cu meticulozitate creată și verificată, conform celor mai înalte standarde internaționale.

Bijuteriile Sokolov reușesc să completeze fiece stare de spirit, indiferent de vârstă și gust, fiind mereu atât de moderne dar totodată piese nemuritoare.
Este un brand unic, exclusiv care poate fi recunoscut dintr-o mie.