Sizeer

Rețeaua de magazine Sizeer creează un spațiu care reunește într-un singur loc cea mai luminoasă galaxie de stele ale streetwearsului și asta la o clipă distanță! Alegeți ceea ce a fost încercat și se află în peste 120 de magazine din Europa: în cele mai bune galerii și străzi comerciale din marile orașe. Fanii sneakerșilor de top vor găsi o selecție de noutăți ale celor mai importante branduri din lume. Nike, Adidas original, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Asics, Lacoste, precum și clasicul Timberland – în jurul acestor branduri circulă legende. Veți completa stilul dvs. cu flayersuri, bombere, bluze, tricouri jogger, șepci fullcape de la cele mai mari, inclusiv de la branduri cum sunt Confront și New Era. În rețeaua multibrand Sizeer se desfășoară întotdeuana câte ceva ce produce bătăi de inimă  fanilor streetstyle’lui.

Dacă vă place, de asemenea, ”trendy urban”, nu veți rămâne indiferenți față de campaniile neconvenționale, care atrag întotdeauna privirea și care promovează cele mai mari hituri ale sezonului. Desigur, eroii campaniei rămân întotdeauna aceiași – sneakersurii super confortabili – cel mai important element ai fiecărei stilizări urbane.

 

În întreaga rețea Sizeer veți găsi întotdeauna cele mai recente colecții pline de premiere fierbinți de streetwear!

 

 

 

 

 

 

Monarch for Men

MONARCH FOR MEN vă oferă o linie largă de piese vestimentare și accesorii pentru bărbați, care transmit eleganță și stil pentru a sublinia personalitatea fiecăruia.

Calitatea produselor din portofoliu și serviciile de top aduc un plus de valoare fiecărui client.

Sevda

Sevda. Dorinţe împlinite.

La Sevda, ştim că bijuteriile sunt o parte esențială în viața unei femei, iar țelul nostru este să înfrumuseţăm viața femeilor nu doar cu bijuterii din aur, argint şi diamante, dar și cu amintiri, secrete și dorințe, pentru că prin bijuterii rămân aprinse legăturile între dorințele trecute, prezente și viitoare.

Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim să creem o Dorinţă împlinită şi prin fiecare dorinţă împlintă să colorăm personalitatea şi spiritul femeii, să o încurajăm să se descopere pe sine şi să aleagă cine vrea să fie, să vadă frumuseţea, să dea amploare emoţiilor şi culoare gândurilor.

Aşa cum prin bijuterii ne dorim să înfrumuseţăm viaţa femeilor, prin colecţiile noastre de obiecte de cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative ne dorim să fim o sursă de inspiraţie în alegerea obiectelor cu care vă personalizaţi casa, precum şi a celor pe care le oferiţi cadou, obiecte ce surprind caracterul şi pasiunile dumneavoastră.

De peste 20 de ani, magazinele Sevda crează legături între bijuterii, obiecte decorative şi poveştile clienţilor, prin bijuterii din aur, argint şi diamante, dar şi obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative.

Te invităm în magazinele Sevda să descoperi gama noastră de inele, cercei, brăţări, lanţuri, coliere, pandantive şi seturi din aur, argint şi diamante, dar şi gama de obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate, obiecte din argint şi obiecte decorative.

www.facebook.com/sevda.jewelry
www.sevda.ro

Secom

Secom® este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete (suplimente alimentare si cosmetice naturale).

Secom® a facut pionierat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, sau L-ornitina.

Compania este importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, Nature’s Way®, Boerike&Tafel®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Mushroom Winsdom®, Life-Flo®, producatori de top din SUA, recunoscuti datorita formulelor inovatoare.

In prezent, portofoliul Secom® acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si aproximativ 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piata din Romania.

Produsele Secom® sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 12 magazine Secom® din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

Magazinele Secom® sunt interfata prin care compania isi doreste sa faciliteze comunicarea cu cei care au nevoie de informatii avizate despre alegerea unor suplimente alimentare premium si prin care sa mentina contactul cu cei care administreaza produsele din portofoliul companiei. Totodata, magazinele Secom® sunt rezultatul dorintei de a crea o cultura de administrare responsabila si informata a suplimentelor alimentare, pentru cele mai bune rezultate atat in mentinerea sanatatii optime, cat si complementar medicinei alopate, in echilibrarea deficientelor.