SQUISHY TIME

SQUISHY TIME, retailerul specializat exclusiv in comercializarea jucăriilor squishy, prezintă ultima tendință în materie. Ușor de folosit și spectaculoase, jucăriile squishy vor fi îndrăgite de îndată ce o sa le ai în mână. Materialul din care sunt realizate este moale și plăcut la atingere, cu aspect pufos, fiind un tip de spumă care se poate turti sau strânge pentru ca apoi să își revină la forma inițială.

O jucarie mega distractivă cu un puternic rol calmant!

Cu siguranță, o vei găsi pe cea potrivită pentru copilul din tine sau cel de lângă tine!

Smart Organic

Povestea Smart Organic este marcată de schimbări dinamice, inspirând victorii și încurajând pierderile, fructificând totodată lecțiile învățate. Ceea ce a început ca un mic magazin de familie în Sofia, în 2008, conduce astăzi la schimbări atât mici, cât și semnificative către un stil de viață mai sănătos și mai fericit.

Smart Organic este o afacere de inimă care are ca scop să răspundă întocmai   nevoilor consumatorilor, să ofere alternative semnificative și, în cele din urmă, să îmbunătățească viața.

Branduri în portofoliu produse de Smart Organic: Bett’r, Dragon Superfoods, Roobar, Kookie Cat, Chilli Hills, Wooden Spoon

Branduri distribuite de Smart Organic: FLORADIX, YOGI TEA, SCHOENENBERGER

S-KARP

Credem cu tărie că fiecare om merită și este liber să exploreze și să descopere frumusețile înconjurătoare, bucurându-se de fiecare experiență. De aici deviza noastră „SEE THE WORLD” și misiunea de a susține oamenii în a descoperi lumea și de a-i încuraja să-și depașească limitele, să exporeze, să iubească viața, astfel încât ei să simta liberi, încrezători și plini de viață.

Alegerea produselor S-KARP va conferă o stare de bună dispoziție și confort fie ca vă plimbați prin oraș sau mergeți într-o ușoară drumeție, fie că urcați pe munte sau alergați la maratoane sau competiții de trail running, fie că vă jucați în parc cu cei mici sau explorați o metropolă într-un city-break, fie că mergeți cu bicicleta sau la vânătoare.

S-KARP este sinonim cu siguranță, confort, calitate și design plăcut.

Toro Nero

TORO NERO este un brand românesc de accesorii din piele naturală de înaltă calitate.

La standurile Toro Nero veți găsi cea mai mare colecție de curele si portofele pe langa alte accesorii din piele precum ar fi, genți de umăr, borsete, serviete, portchei.