Emilia Cremeria

Cremeria Emilia este o gelaterie cu specific italienesc, în care zeci de sortimente de înghețată se îmbină cu diverse deserturi semifreddo, precum torturi, Tazza, Minuetti, Volute sau Bicchierini. Folosind doar materie primă de înaltă calitate, oferă o înghețată care vorbește de la sine. Preparată din lapte organic și ingrediente fine, înghețata cremoasă este preparată zilnic și expusă în locaţii încântătoare.

Designed for Fitness

Ideea creării unor piese vestimentare pentru fitness originale și calitative a apărut în mintea unei domnișoare pasionate de sport. Ea a dezvoltat un concept de autor, absolut nou, pentru hainele sportive de fitness. În ianuarie 2015 a fost lansată prima colecție a brandului „Designed for Fitness”, bucurându-se din start de popularitate. Pentru că ce poate fi mai bun, mai memorabil și calitativ decât hainele create pentru tine însăți?!

JRC GameCentrum

JRC GameCentrum este un distribuitor de jocuri video pentru toate platformele, fondat în 1988 în Cehia.

Vitapur

Vitapur este o companie multibrand cu centrul în Slovenia și cu vechime de peste douăzeci de ani pe piața de retail din Europa.

Portofoliul de produse este unul caracterizat de diversitate, calitate și articole atent selecționate pentru toate nevoile clienților. Ne ghidăm după motto-ul “Passion for living” și ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții de acasă, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor, textile home-deco sau articole destinate îngrijirii copiilor.

Printre brandurile din portofoliul companiei se numără: Vitapur, Vitapur Family, Hitex, Rosmarino, Scandinavia Travel, Scandinavia Tools, Svilanit, 4Kiddo, NES Sportswear.

KARACA

Povestea Karaca începe în 1973 cu speranța, curajul și entuziasmul împărtășit de un tată și un fiu. Karaca continuă să depășească așteptările prin credința în succesul fără limite.