Camicissima

Lumea “Camicissima” este o lume a valorilor, a atenţiei pentru calitate, detalii şi pentru găsirea celor mai bune materiale. Misiunea noastra este consolidarea relaţiei de încredere cu clienţii noştri, care se identifică prin cămăşile “Camicissima”. Materialele prime sunt croite pentru crearea unui look total în acord cu cele  mai noi trenduri ale modei.

Produsele “Camicissima” se disting prin atenţia acordată croielii de înaltă calitate a materialelor şi finisajelor. Stilul italian este adaugat într-o formulă  de vânzare convenabilă. Colecţia include cămăşi, accesorii, tricouri, pulovere, pantaloni şi jachete. Un look complet cu un stil elegant, practic, excepţional.

Oferim clienţilor “Camicissima” o gamă vastă de cămăşi ce conţine peste 300 de stiluri diferite, cu mărimi şi croieli începând de la 37 până la 50. Produsele “Camicissima” sunt create pentru cei mai pretenţioşi clienţi, care apreciază stilul italian la cele mai competitive preţuri.

 

Miniso

Suntem  un retailer japonez de produse pentru casă, accesorii și jucării înființat în anul 2013. În acești cinci ani am devenit unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să avem în acest moment peste 3000 de magazine în peste 80 de țări de pe toate continentele.

Brandul MINISO a fost fondat de către designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu în Tokyo, Japonia.

Succesul nostru se datorează unui nou model de business propus de cei doi: profit mic pentru companie, dar produse de calitate la prețuri accesibile pentru clienți.

Principalele atribute în jurul cărora ne desfășurăm activitatea sunt calitatea produselor, designul excelent și prețurile accesibile la care sunt vândute acestea. Mediul plăcut la cumpărături și serviciul de calitate față de clienți completează ideologia brandului.

Produsele comercializate se împart în șapte mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale.

HUMANIC

Sortiment bogat, pretenţii înalte de calitate şi competență excelentă în materie de trenduri și stil poziționează HUMANIC în peisajul european. Fiecare colecție de sezon HUMANIC este dezvoltată la cel mai înalt nivel în colaborare cu designeri internaționali de modă. În atmosfera stilată a magazinelor HUMANIC veți găsi mărci renumite ca Tommy Hilfiger, Alisha, Vagabond, Adidas, Nike, și multe altele. Un paradis pentru toate fashionistele care apreciază în special arta de a fi la modă.