Nomasvello

Centrul Nomasvello București Mega Mall vine în ajutorul clienților cu tratamente de Epilare Definitivă și Rejuvenare Facială cu IPL, precum și terapii faciale cu tehnologia Proskin, care acționează prin ultrasunete și energie galvanică. Prin epilare definitivă se elimină pilozitatea nedorită și se tratează foliculită, iar prin rejuvenare se estompează ridurile, petele și urmele de acnee. Curățarea facială în profunzime ProSkin previne apariția coșurilor și elimină punctele negre, fără durere și în doar 15 minute. Epilarea definitivă cu IPL este eficientă chiar și pe piele bronzată, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, în timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu tratează pielea închisă la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello București Mega Mall este proprie și dezvoltată de No+Vello Spania. Personalul centrului este specializat să lucreze cu tehnologia IPL fiind instruit după un protocol de lucru internațional.

 

Brow Bar

BROW BAR & MORE nu este un salon ca oricare altul, ci unul de nișă, axat pe serviciile pentru sprâncene. Construit în jurul ideii că forma sprâncenelor determina arhitectura privirii și, în definitiv, a feței, salonul a cucerit rapid inima clienților din Chișinău, iar acum se extinde și în România.

Fiecare serviciu BROW Bar este un răsfăț și o experiență educativă pentru client, indiferent dacă este vorba despre un serviciu de pensat cu ață, ceară sau pensetă, de vopsitul sprâncenelor, de laminarea genelor cu keratină, de un machiaj complex sau dimpotriva, de unul punctual, al detaliilor, precum un model ales din meniul nostru de eyeliner.

Un alt punct de diferență este importanța acordată comunicării cu clienții. BROW Masters sunt întotdeauna gata să explice fiecare etapă a procedurii și să le ofere clienților sfaturi personalizate, pentru ca ei să se bucure de cea mai bună versiune a lor.

GETT’S ColorBar

GETT’S, un veritabil trend setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România, este liderul de 20 ani pe piața locală și detine un lanț de 11 saloane de înfrumusețare organizate ca rețea (9 în București și 2 în Cluj) ce oferă servicii hair & beauty, atât pentru doamne cât și pentru domni. Se bucură de o echipă de peste 200 de profesioniști și a înregistrat în 2017 un număr de 100.000 clienți/servicii/an.”

 

GETT’S Color Bar din Mega Mall oferă servicii complete de hair, cosmetică facială și corporală, epilare definitivă, machiaj, manichiură și pedichiură. Salonul vine cu un nou concept – Express Treatments: sesiune rapidă de cosmetică facială în afara cabinei de cosmetică. Pentru mai multe detalii, vă așteptăm în salon.

DE CE să alegi GETT’S ColorBar Mega Mall:

– Program de fidelizare cu acumulare de puncte bonus și recompensare în puncte pentru recomandări

– Prețuri diferențiate funcție de experiența stilistului

– Platforma online de gestionare a contului tău GETT’S, Programări & Chat online

– Abonamente și Gift Certificate-uri, Cluburi cu condiții preferențiale: studenți, corporate

– Revista GETT’S Highlights Magazine – print & online

www.getts.ro

mega_mall

Geta Voinea Factory

Geta Voinea Factory reprezintă un concept recent al lanțului de saloane Geta Voinea Hair And Beauty. Are la bază un sistem special de prețuri prin care poți să achiziționezi pachete (Basic/Full) la care se pot adăuga (la alegere) servicii individuale, iar prin Cardul de Membru ai reduceri substanțiale din prețurile deja atractive la fiecare vizită ăn salon.

Cele 4 buline din logo-ul Geta Voinea Factory reprezintă codul de culoare caracteristic acestui concept: portocaliu – hair/coafor, roșu – nails/mani & pedi, albastru – beauty/cosmetica, iar verde – produse de îngrijire.

Dacă îți dorești să te bucuri de serviciile profesionale în materie de HAIR, NAILS sau BEAUTY oferite de echipa noastră și să achiziționezi un PRODUS de îngriire de calitate, atunci salonul Geta Voinea Factory este locul ideal pentru tine.

Geta Voinea Factory Mega Mall este primul salon al lanțului GETA VOINEA ce se deschide în sectorul 2 al Capitalei și a 3-a locație din țară sub conceptul FACTORY.