Cioccolato Italiano

Cioccolato Italiano este un proiect care are ca scop combinarea gusturilor, bunăstării și simplității. Brandul este conceput pentru a comunica gustul italian în lume.

O combinație excelentă de materii prime fără conservanți, fără uleiuri și fără grăsimi adăugate  – combinate în varietăţi de ciocolată de cea mai bună calitate. Șase variante de culoare, formă și aromă.

MISHI-MISHI

MISHI-MISHI este un restaurant de origine italiană ce oferă mâncare cu specific japonez. Pentru MISHI-MISHI, calitatea materiei prime este punct forte care face diferența. Restaurantele MISHI-MISHI utilizează numai materii prime de calitate înaltă. Furnizorii cu care colaborează cu restaurantele MISHI-MISHI au ani de experiență în domeniul serviciilor de catering.

PikaKlara

Uneori, ne dorim să servim mâncare proaspătă, însă nu întotdeauna avem timp să o pregătim . Alteori chiar avem poftă doar de ceva rapid și atât. Ne-am întrebat de ce nu se poate că mâncarea de acest gen să fie și proaspătă, și sănătoasă şi gustoasă, şi de ce un local de tip fast-food nu poate fi un restaurant? De aceea, am creat PikaKlara și conceptul de Fast Casual. Ne-am inspirat din hotspoturile urbane din întreaga lume, de la Los Angeles până la Berlin şi Tokyo, am vizitat locaţii, oraşe şi oameni și am revenit cu cele mai bune idei și reţete.

Toate produsele noastre sunt proaspete, de la furnizori aleși cu cea mai mare atenție, astfel că, dacă sunteți curioși cu privire la proveniența ingredientelor folosite, a tehnicilor de gătit utilizate sau cum creăm rețetele PikaKlara, suntem întotdeauna dispuși și deschiși să va povestim întregul proces.

Fast Food înseamnă în cazul nostru că veți primi mâncarea într-un mod rapid și atât. Restul nu are nimic de a face cu un fast-food. La noi gășiți cartofi tăiați manual, salate sănătoase, sucuri proaspete și specialitatea casei: carnea de porc gătită timp de 12 ore la cuptor. Ne place să onorăm toate comenzile rapid și cu un zâmbet din partea casei. Atmosfera este întotdeauna una relaxantă pentru că voi să va bucurăți pe deplin atât de preparatele delicioase dar și de o experiență plăcută.

Echipa noastră de bucătari experimentați utilizează cele mai fine și mai proaspete ingrediente disponibile în București. Ca rezultat, vă veți bucura de o masă perfectă și o servire ireproșabilă.

Va așteptăm cu mic, cu mare la o porție sănătoasă de coaste, la burgeri făcuți cu carne ținută timp de 12 ore la cuptor, cu brânză Halloumi proaspătă, cu sosuri picante făcute în casă și cu bucuria copiilor, Pizza pe bat – Panzerotti.

Lavazza Cafe

Cafeaua favorită a Italiei, Lavazza te invită să redescoper Festina Lente în ritmuri moderne, alerte!

Lavazza Cafe înseamnă  cafea pentru toate momentele  zilei, dar și ale serilor fierbinți, alături de muzică bună, narghilea, dulciuri, băuturi răcoritoare și bucate îmbietoare și proaspete – toate cu dichis la puterea MEGA Mall.

Ne găsești în foodcourt și pe terasa 2B.