Sbarro

Rădăcinile Sbarro se întorc în Napoli, Italia, unde pentru Gennaro și Carmela Sbarro (care în cele din urmă a devenit cunoscută sub numele de Mama Sbarro), arta de a crea bucătăria italiană a fost un mod de viață. Cuplul și cei trei fii ai lor, Mario, Joseph și Anthony, au emigrat în America în 1956 pentru a-și urma visul de a avea o afacere de succes în Statele Unite.
In acelasi an, familia Sbarro si-a deschis primul magazin alimentar Salumeria din Brooklyn. Produse proaspete din  bucataria autentica italiana, inclusiv mozzarella de casa, brânzeturi importate, mezeluri si varietatile de salam delicioase au atras privirile intregului cartier. Calitatea mâncării a fost depășită doar de pasiunea familiei Sbarro pentru clientii săi, o companie orientată spre oameni care continuă să  livreze astăzi cele mai înalte standarde clienților. De exemplu, Mama Sbarro (Carmela Sbarro) obisnuia sa isi intampine clientii in fiecare zi, timp de cateva ore, cu mostre din preparatele expuse in vitrina magazinului pentru a evidentia calitatea acestora.
Succesul Salumeriei Sbarro a dus la deschiderea mai multor locații în New York City. De aici si legatura intre numele Sbarro si orasul New York. În 1967, Sbarro a deschis primul său restaurant in Kings Plaza din Brooklyn, marcând nașterea conceptului modern Sbarro: mâncare delicioasă, proaspătă și autentică italiană într-o bucătărie deschisă, care permitea un serviciu rapid. Din 1967, modelul de afaceri King’s Plaza a fost reprodus de peste 1.000 de ori – ajutând Sbarro să se extindă în Statele Unite și în peste 30 de țări din întreaga lume.
Familia Sbarro a vândut compania în 2007. Aceasta a fost deținută de firmele Private Equity care se ocupa de conducerea spre succes de atunci. Consiliul nostru de administrație este format din mulți reprezentanți ai acestor firme și este prezidat de actualul nostru CEO David Karam, care s-a alăturat companiei în 2012. Sub conducerea lui Karam, brand-ul Sbarro a întreprins câteva inițiative-cheie, printre care reluarea Logo-ului pentru a sublinia iconicul XL Pizza Slice, renovând locațiile existente în mall și simplificând meniul. Extinderea locațiilor atât pe plan intern cât și pe plan internațional și adăugând noi locatii „Off-Mall” a contribuit la dezvoltarea centrelor de livrare si preluare pizza din catiere.
„Sbarro a fost prezentat în mass-media, inclusiv spoturile din The Office, The Middle și 30 Rock. În 2015, Sbarro a fost numit de catre Yahoo! cel de-al doilea cel mai bun lanț de pizza la nivel național, iar în 2017, Sbarro a ocupat locul trei la cel mai ravnitlant de pizzerii din lume dupa cum relateaza Restaurant Business Magazine. Compania se află în prezent în Columbus, Ohio.

Taco Bell

Totul a început acum 50 de ani într-un mic oraş din Sudul Californiei, fondat de Glen Bell. Treptat, mâncarea de inspiraţie mexicană, delicioasă şi foarte variată a cucerit lumea. Taco Bell este prezent în peste 27 de ţări cu peste 7.000 de restaurante.

Filosofia noastră, LIVE MÁS, este despre a trăi pentru a încerca lucruri noi. Lucruri care nu s-au mai făcut înainte. Lucruri cool şi neaşteptate, dar pe care ajung toţi să le iubească. Asta ne motivează pe noi: să fim inovatori, exploratori şi nonconformişti. Iar când vine vorba de mâncare, oferim un gust unic, delicios, de cea mai bună calitate.

La Taco Bell te aşteptăm mereu cu gusturi de care ţi-e poftă, aromă mexicană nemaîntâlnită, ingrediente de cea mai bună calitate, sosuri care îţi lasă gura apă şi zeci de combinaţii delicioase.

Mâncarea despre care vrei să vorbeşti şi pe care abia aştepţi să o mănânci din nou.

TWO by TrickSHOT

TrickShot îmbină armonios spații cu funcționalități diferite: bucătăria profesională, resturantul, un “bowling-alley” cu un look american din anii ‘60 și un club de biliard cu accente englezești, reușind astfel să reunească, în același loc, plăcerea gastronomiei de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts.

Chopstix

„Încă de la deschiderea din 2008, Chopstix a vrut să împartașească românilor cunosțintele sale legate de prepararea mâncărurilor din bucătăria chinezească tradiționala, dar și din cea modernă. De atunci, punem la dispoziția clienților noștri o gamă cât mai variată de produse. Gătim, din ingrediente proaspete și delicioase, mâncare asiatică, preponderent mâncare chinezească. Evităm produsele congelate pentru că știm cât de importantă este o alimentație sanătoasă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Toți cei care iubesc mâncarea chinezească și aleg calitatea și prospețimea, aleg de fapt Restaurantul Chinezesc Chopstix. Diversitatea este un element definitoriu pentru Chopstix. În vitrinele noastre veți găsi mereu peste 40 de feluri de preparate, mancare chinezească: noodles cu pui sau vită, pachetele de primavară, orez, salate și diverse sosuri. Pentru clienții care își doresc să comande mancare chinezească acasă sau la birou, am dezvoltat divizia Delivery – un sistem de comandă, livrare mâncare chinezească la birou sau acasă care le sta la dispoziție zilnic, în intervalul 10:00-22:00. Pentru ei, ne-am asumat provocarea de a deveni din ce în ce mai buni prin promptitudine și calitatea produselor pe care le oferim”.

Tutti Bistro

Tutti Bistro aduce atmosfera de Street bistro in Mega Mall

Mancare cosmopolita la preturi foarte bune, atmosfera si designul deosebit al localului, serviciile, toate fac din Tutti Bistro mai mult decat un simplu loc de luat masa. Tutti Bistro isi propune sa devina un loc in care poti veni zilnic pentru masa de pranz, rapid, datorita meniurilor zilnice, dar si un loc in care sa te relaxezi, la o cina in oras cu colegii sau in familie. Este acel loc „de pe strada”, familiar, in care iti face placere sa stai zi de zi, si, este in mall – ceea ce iti permite sa-ti rezolvi si aspecte admisnistrative in acelasi timp. Intr-un Bucuresti din ce in ce mai aglomerat este solutia perfecta.

Elaborarea meniului a fost realizata de Chef Razvan Alexandru, chef cu o experienta deosebita atat in Romania, cat si in strainatate, in restaurante de top, printre care si unele dintre cele mai prestigioase detinatoare de stele Michelin, si nu in ultimul rand concurent la emisiunea Top Chef.

Tutti Bistro impreuna cu Chef Razvan Alexandru doresc sa dea posibilitatea bucurestenilor sa savureze preparate cosmopolite la preturi accesibile – dar le propune, in acelasi timp, preparate traditionale romanesti si internationale reinventate.
Descopera meniul TUTTI BISTRO 

tutti_bistro_meniu_mega_mall_01 tutti_bistro_meniu_mega_mall_02