Autograf

Branduri de prestigiu destinate spațiului de lucru, produse unice în România și cele mai moderne rechizite și accesorii pentru școală – acestea sunt caracteristicile Autograf, cea mai prestigioasă rețea de magazine de papetărie din România.

Autograf este un spațiu deosebit în care papetăria de prestigiu întâlnește consultanța profesională. Un loc în care poți experimenta produsul și poți alege ceea ce ți se potrivește. De la articole de papetărie și birotică, la instrumente de scris, jucării educative și cadouri de business, totul exprimă profesionalism și cea mai înaltă calitate. Autograf este un spațiul dedicat omului de business, care apreciază produsele exclusiviste, un spațiu dedicat părinților care doresc să-i ofere copilului școlar rechizite de calitate, un spațiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate și rafinate, care dorește să-i surprindă pe cei apropiați oferindu-le cadouri de apreciat.

Brand-uri: Diplomat, Faber-Castell, Oxford, Leitz, Esselte, Nikidom, Schneider, Penac, Molin, Data Flash, Artline, Pilot, i-stay, zipit, Canson, Alpino, Optima, Westcott.

Cărturești

De 14 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Dacă Borges avea dreptate, și Paradisul este o mare bibliotecă, noi încercăm să o aducem la picioarele cititorilor din România. De aceea, o vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti este o experienţă în sine. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti, asta se întâmplă pentru că aici găsiţi întotdeauna mai mult decât cărţi.

Credem că principala noastră realizare este aceea de a fi făcut cititul „cool” din nou, punând la dispoziţia clienților noștri un loc cu adevărat prietenos unde să se întâlnească, să discute, să construiască proiecte și nu în ultimul rând să citească. Astfel, în peste un deceniu de experienţă, Cărtureşti a devenit şi un fel de „cool curator,” adăugând rafturilor sale tot felul de obiecte care ne fac viaţa mai frumoasă: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase. Aşa am ajuns o destinaţie preferată pentru alegerea unui cadou deştept.