Miniso

Suntem  un retailer japonez de produse pentru casă, accesorii și jucării înființat în anul 2013. În acești cinci ani am devenit unul dintre comercianții cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ajungând să avem în acest moment peste 3000 de magazine în peste 80 de țări de pe toate continentele.

Brandul MINISO a fost fondat de către designerul japonez Miyake Junya și de către tânărul antreprenor chinez Ye Guofu în Tokyo, Japonia.

Succesul nostru se datorează unui nou model de business propus de cei doi: profit mic pentru companie, dar produse de calitate la prețuri accesibile pentru clienți.

Principalele atribute în jurul cărora ne desfășurăm activitatea sunt calitatea produselor, designul excelent și prețurile accesibile la care sunt vândute acestea. Mediul plăcut la cumpărături și serviciul de calitate față de clienți completează ideologia brandului.

Produsele comercializate se împart în șapte mari categorii: sănătate și frumusețe, produse sezoniere, cadouri, accesorii digitale, accesorii creative pentru casă, produse pentru viața de zi cu zi și ambalaje speciale.

Hummel

Hummel International este o companie cu profil sportiv cu sediul în Danemarca. Firma a fost înfiinţată în anul 1923 de către familia germană Messmer din orașul Hamburg.
Logo-ul Hummel reprezinta o albină stilizată, cuvantul “hummel” traducându-se prin “albină”.

Hummel are peste 90 de ani de istorie, fiind unul dintre cele mai vechi branduri al sporturilor de echipă. Sub sloganul reprezentativ “Change the world through sport”, Hummel a fost purtat de mari echipe de fotbal cum ar fi Real Madrid, Tottenham Hotspurs, Aston Villa și echipa națională de fotbal daneză. De asemenea, Hummel este sponsor astăzi a câtorva dintre cele mai mari cluburi și jucători din cadrul handbalului.

Hummel produce în prezent atat articole de îmbrăcăminte pentru fotbal, handbal, baschet și volei, cât şi îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru lifestyle.

Sizeer

Rețeaua de magazine Sizeer creează un spațiu care reunește într-un singur loc cea mai luminoasă galaxie de stele ale streetwearsului și asta la o clipă distanță! Alegeți ceea ce a fost încercat și se află în peste 120 de magazine din Europa: în cele mai bune galerii și străzi comerciale din marile orașe. Fanii sneakerșilor de top vor găsi o selecție de noutăți ale celor mai importante branduri din lume. Nike, Adidas original, Reebok, Converse, Vans, Puma, New Balance, Asics, Lacoste, precum și clasicul Timberland – în jurul acestor branduri circulă legende. Veți completa stilul dvs. cu flayersuri, bombere, bluze, tricouri jogger, șepci fullcape de la cele mai mari, inclusiv de la branduri cum sunt Confront și New Era. În rețeaua multibrand Sizeer se desfășoară întotdeuana câte ceva ce produce bătăi de inimă  fanilor streetstyle’lui.

Dacă vă place, de asemenea, ”trendy urban”, nu veți rămâne indiferenți față de campaniile neconvenționale, care atrag întotdeauna privirea și care promovează cele mai mari hituri ale sezonului. Desigur, eroii campaniei rămân întotdeauna aceiași – sneakersurii super confortabili – cel mai important element ai fiecărei stilizări urbane.

 

În întreaga rețea Sizeer veți găsi întotdeauna cele mai recente colecții pline de premiere fierbinți de streetwear!

 

 

 

 

 

 

Monarch for Men

MONARCH FOR MEN vă oferă o linie largă de piese vestimentare și accesorii pentru bărbați, care transmit eleganță și stil pentru a sublinia personalitatea fiecăruia.

Calitatea produselor din portofoliu și serviciile de top aduc un plus de valoare fiecărui client.