Hummel

Hummel International este o companie cu profil sportiv cu sediul în Danemarca. Firma a fost înfiinţată în anul 1923 de către familia germană Messmer din orașul Hamburg.
Logo-ul Hummel reprezinta o albină stilizată, cuvantul “hummel” traducându-se prin “albină”.

Hummel are peste 90 de ani de istorie, fiind unul dintre cele mai vechi branduri al sporturilor de echipă. Sub sloganul reprezentativ “Change the world through sport”, Hummel a fost purtat de mari echipe de fotbal cum ar fi Real Madrid, Tottenham Hotspurs, Aston Villa și echipa națională de fotbal daneză. De asemenea, Hummel este sponsor astăzi a câtorva dintre cele mai mari cluburi și jucători din cadrul handbalului.

Hummel produce în prezent atat articole de îmbrăcăminte pentru fotbal, handbal, baschet și volei, cât şi îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru lifestyle.

inci

De  100 de ani İnci Deri ȋşi desfaşoară activitatea ȋn Turcia. În, anul 1917 ȋn İstanbul şi-a ȋnceput activitatea  ȋnfiinţând primul salon de lustruire a ȋncălţămintei. Astăzi ,İnci  reuşeşte să se diferenţieze prin  colecţiile sale de sezon: ȋn sectorul  ȋncălţămintei şi a marochinăriei este considerat primul şi singurul brand turcesc  care sărbătoreşte ȋmplinirea a 100 ani de la ȋnfiinţare.

İnci , urmăreşte ȋndeaproape evoluţia tehnologiei şi a tendinţelor mondiale din lumea afacerilor şi a modei . Astăzi , pe teritoriul  Turciei  deţine  peste 100 de magazine şi 5 magazine ȋn străinătate. Potrivit viziunii sale şi datorită siguranţei paşilor săi şi prin “rentabilitate durabilă şi creşterea serviciilor orientate spre cel mai solicitat segment tinteşte deschiderea către ȋntreaga lume ca cea mai apreciată şi valoroasa societate ” .

İnci,ȋncă de la ȋnceputul  fondării societăţii  ȋşi desfaşoară ȋn continuare activitatea cu paşi repezi ȋncredere şi potenţial ridicat   ţintind spre  progres şi asigurănd clienţilor  săi satisfacţiile brandului mondial.

Pe viitor scopul său constă ȋn  realizarea şi intensificarea conexiunilor din străinătate stabilite de-a lungul anilor şi   promovarea unui rolul mai  activ ȋn străinătate.

Conform ţintei şi a principiilor  societăţii , prin gama largă  de oportunităţi şi produse ,prin poziţionarea corectă a mărcilor de produse pe piaţă,firma  Inci reuşeşte să ȋşi consolideze prezența pe platforma globală , desfăşurându-şi şi continuându-şi  activitatea şi pentru următorii  anii.

Catali Shoes

Suntem parte dintr-un grup de firme producătoare de articole de încălțăminte și marochinărie. În magazinele noastre prezente în București și în țară, clienții vor regăsi articole exclusiv din piele, atât brandul nostru cât și branduri cunoscute pe piețele internaționale .

În colecțiile din magazinul nostru clienții vor regăsi de la produse din stilul clasic-elegant până la produse pentru cei ce preferă un stil casual sau sport.

Pepper

Pepper este un magazin multibrand de încălțăminte și accesorii, ce vine în întâmpinarea persoanelor active, independente și preocupate de fashion cu o selecție atentă a celor mai noi colecții din marile capitale europene ale modei.

În magazinul nostru regăsiți branduri precum: Adidas Y-3 (exclusiv în România), EA7, Calvin Klein, Trussardi Jeans, Gioseppo, Skechers sau Swims.

Va așteptăm în magazinul Pepper, situat în incinta Mega Mall la parter,   alegeți perechea potrivită de încălțăminte atât pentru timpul liber, cât și pentru birou sau ocazii speciale!

Geox

Fondat în anul 1900 de către Mario Moretti Polegato, Grupul Geox este unul dintre cele mai solide și active afaceri italiene din industria de încălțăminte. Este cunoscut în toată lumea pentru colecțiile sale unice,  originale și pentru strategia de vânzări.

Stilul, calitatea, inovația tehnologică sunt punctele forte ale companiei. De asemenea, invenția “pantoful care respiră” a revoluționat literalmente piața pantofilor casual, punând astfel în valoare caracteristici importante, cum ar fi „respirabilitatea” și rezistența la apă, ca valoare autentică a desingnului de pantof contemporan.

Talpa Geox este fabricată prin introducerea unei membrane speciale care permite trecerea vaporilor din apă, dar nu cu apă. În acest fel tălpile de cauciuc respiră iar tălpile de piele sunt impermeabile. Acest nivel extraordinar de confort în mișcare a fost pus în aplicare de la pantofi, acum și la îmbrăcăminte, lucru care duce marca de întregistrare în peste 60 de patente internaționale în Italia.

Grupul Geox produce și distribuie pantofi pentru bărbați, femei și copii dar de asemenea și îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, pozitionarea lui pe piață fiind una fexibilă pentru toate vârstele și grupurile de consumatori. Este indentificat ca un brand de familie axat pe confort și siguranță. După cum se poate observa, stilurile variază de la clasic și casual, dar de asemeanea punându-se accent și pe tendințele actuale.

Pornind de la o poziție de lider de piață în Italia în sectorul pantofi maro, operațiunile de extindere ale companiei au dus la o rețea de distribuție din ce în ce mai largă peste tot în lume. Acest lucru întărește strategia de internaționalizare a companiei.

Geox este disponibil în mai mult de 1200 de magazine monobrand și 10.000 de magazine independente din întreaga lume, fiind o companie cotată la bursă din anul 2004.