Hummel

Hummel International este o companie cu profil sportiv cu sediul în Danemarca. Firma a fost înfiinţată în anul 1923 de către familia germană Messmer din orașul Hamburg.
Logo-ul Hummel reprezinta o albină stilizată, cuvantul “hummel” traducându-se prin “albină”.

Hummel are peste 90 de ani de istorie, fiind unul dintre cele mai vechi branduri al sporturilor de echipă. Sub sloganul reprezentativ “Change the world through sport”, Hummel a fost purtat de mari echipe de fotbal cum ar fi Real Madrid, Tottenham Hotspurs, Aston Villa și echipa națională de fotbal daneză. De asemenea, Hummel este sponsor astăzi a câtorva dintre cele mai mari cluburi și jucători din cadrul handbalului.

Hummel produce în prezent atat articole de îmbrăcăminte pentru fotbal, handbal, baschet și volei, cât şi îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru lifestyle.

inci

De  100 de ani İnci Deri ȋşi desfaşoară activitatea ȋn Turcia. În, anul 1917 ȋn İstanbul şi-a ȋnceput activitatea  ȋnfiinţând primul salon de lustruire a ȋncălţămintei. Astăzi ,İnci  reuşeşte să se diferenţieze prin  colecţiile sale de sezon: ȋn sectorul  ȋncălţămintei şi a marochinăriei este considerat primul şi singurul brand turcesc  care sărbătoreşte ȋmplinirea a 100 ani de la ȋnfiinţare.

İnci , urmăreşte ȋndeaproape evoluţia tehnologiei şi a tendinţelor mondiale din lumea afacerilor şi a modei . Astăzi , pe teritoriul  Turciei  deţine  peste 100 de magazine şi 5 magazine ȋn străinătate. Potrivit viziunii sale şi datorită siguranţei paşilor săi şi prin “rentabilitate durabilă şi creşterea serviciilor orientate spre cel mai solicitat segment tinteşte deschiderea către ȋntreaga lume ca cea mai apreciată şi valoroasa societate ” .

İnci,ȋncă de la ȋnceputul  fondării societăţii  ȋşi desfaşoară ȋn continuare activitatea cu paşi repezi ȋncredere şi potenţial ridicat   ţintind spre  progres şi asigurănd clienţilor  săi satisfacţiile brandului mondial.

Pe viitor scopul său constă ȋn  realizarea şi intensificarea conexiunilor din străinătate stabilite de-a lungul anilor şi   promovarea unui rolul mai  activ ȋn străinătate.

Conform ţintei şi a principiilor  societăţii , prin gama largă  de oportunităţi şi produse ,prin poziţionarea corectă a mărcilor de produse pe piaţă,firma  Inci reuşeşte să ȋşi consolideze prezența pe platforma globală , desfăşurându-şi şi continuându-şi  activitatea şi pentru următorii  anii.

Wojas

Brandul Wojas, dupa numele fondatorului – d-nul. Wieslaw Wojas, dateaza din anul 1990. In prezent, Wojas este unul dintre cei mai mari producatori si vanzatori, producand anual peste jumatate de million de perechi. Marea majoritate a productiei este vanduta prin propriul lant de magazine. In momentul de fata, Wojas are peste 180 de magazine in Polonia, Cehia, Slovacia, Bielorusia si Romania.

In oferta Wojas gasiti incaltaminte din piele pentru barbati, femei si tineri, din cele mai bune material. Aditional, oferta este imbunatatita de incaltaminte high-tec de la Trekking si linia Multifunctional, colectia Relaks si pantofi de lux pentru femei, impodobiti cu cristale Swarovski Elements.

Colectia pentru femei este completata de genti, rucsacuri, portofele, curele si accesorii cu cristale Swarovski Elements – funde si bratari. Pe de alta parte, colectia pentru barbati este suplimentata de genti, serviete, curele si sosete.

Pentru colectia toamna/iarna 2016/2017, Wojas a ales incaltaminte si accesorii realizate cu culori naturale si blande. Brandul prezinta o colectie care iese in evidenta prin confort si design clasic. Colectia intelege simultan tendintele modei actuale.

In acest scop, Wojas a ales produse in culori tomnatice – maro, bej, gri, bleumarin, negru si rosu in contrast cu umbre de argintiu.
Brandul Wojas a pregatit o paleta bogata de stiluri, incluzand incaltaminte pentru tinuta clasica in culori variate, cizme si botine care se potrivesc perfect zilelor reci de toamna, iar pentru primele zile de iarna – cizme peste genunchi.

Carmens

Carmens – Stilul italian în fiecare zi

Luxul nu este doar pentru ocazii speciale – te poți răsfăța în fiecare zi. Acesta este mottoul Carmens, un brand cu 50 de ani de experiență. Combinația de tradiție și inovație dă naștere unor produse contemporane, create cu o atenție deosebită la detalii, pentru un stil italian atemporal.

Carmens îmbină armonios materiale și idei noi cu ultimele trenduri din moda internațională. Colecția actuală conține piese inedite, precum Capsule Collection, disponibilă exclusiv în magazinele oficiale Carmens, aflate în Mega Mall și pe strada Șepcari.