trickSHOT Mega Mall

trickSHOT Mega Mall îmbină armonios spații cu funcționalități diferite: bucătăria profesională, resturantul, un “bowling-alley” cu un look american din anii ‘60 și un club de biliard cu accente englezești, reușind astfel să reunească, în același loc, plăcerea gastronomiei de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts.

VR GAMELAB

De-a lungul ultimilor ani tehnologia s-a dezvoltat cu pasi rapizi. Ceea ce parea o adevarata nebunie acum 10 ani, astazi e deja actual si intr-o continua dezvoltare. VR GameLab, atrage acele lumi virtuale de pe ecranul computerului și le aduce pentru tine prin VR Headset-ul HTC Vive. Vei experimenta in imagini și sunete vii și realiste, indeajuns pentru a te transporta într-un alt timp cu totul nou si realități cu posibilități nelimitate.

 

BW Photo Booth

Ai ieșit cu prietenii, cu persoana iubită sau cu familia și… vreți o amintire?

Vino la cabina foto BW Photo Booth de la nivelul 2 și pozează-te alături de cei dragi, distrându-te, în același timp. Primești pozele pe loc și ai posibilitatea de a alege oricare dintre opțiunile: poze color, poze alb-negru (black&white), poze cu fundaluri haioase (frames) sau poze de tip street art – toate, la un preț de distracție.

În plus, dacă ei nevoie de fotografii pentru carnetul de elev sau legitimație de student, le poți face aici în mai puține de 1 minut!

 

BW Photo Booth – mai mult decât fotografie!

Pixel Zone

Pixel Zone reprezintă locul ideal, ce  aduce în centrul atenției experiența de joc dinamică, grafica de nouă generație, posibilităţi de personalizare inteligentă, precum și opțiuni integrate de socializare.
Combinând posibilitățile fără precedent în termen de experiențe captivante de joc, de aplicații de divertisment digital, unde gasiti cele mai noi jocuri pe console Play Station 4 si Xbox.Fifa, Call of duty, GTA 5,  Assasin Credd, Mortal Combat sunt doar cateva nume din multitudinea de jocuri pe care le poti juca atat singur cat si cu un prieten sau chiar online.

Magic

Cea mai spectaculoasa sala de jocuri din Romania in cel mai mare Mall din Romania, cele mai noi aparate de joc, numeroase premii si jackpoturi.

Vrei sa te distrezi? Magic Mega Mall este definitia entertainment-ului. Ia-ti prietenii si vino sa descoperi cea mai mare varietate de jocuri si servicii. Situata la etajul 2 al  Mega Mall, Magic si-a surprins clientii inca de la deschidere prin multitudinea de aparate de joc de ultima generatie, premii  valoroase si petreceri spectaculoase cu vedete de prim rang.