Cioccolato Italiano

Cioccolato Italiano este un proiect care are ca scop combinarea gusturilor, bunăstării și simplității. Brandul este conceput pentru a comunica gustul italian în lume.

O combinație excelentă de materii prime fără conservanți, fără uleiuri și fără grăsimi adăugate  – combinate în varietăţi de ciocolată de cea mai bună calitate. Șase variante de culoare, formă și aromă.

MISHI-MISHI

MISHI-MISHI este un restaurant de origine italiană ce oferă mâncare cu specific japonez. Pentru MISHI-MISHI, calitatea materiei prime este punct forte care face diferența. Restaurantele MISHI-MISHI utilizează numai materii prime de calitate înaltă. Furnizorii cu care colaborează cu restaurantele MISHI-MISHI au ani de experiență în domeniul serviciilor de catering.

Nukka

La Nukka oferim produse sănătoase și delicioase, de la nuci și fructe uscate până la alte delicatese care vă vor încânta. Avem 25 de ani de experiență, cunoștințe și o abordare personală pentru tot ceea ce facem și ce oferim.

Nukka_4 Nukka1

FAMOUS WAFFLES

Ne plac atat de mult gofrele belgienele incat am hotarat sa le facem faimoase in toata tara. Pentru ca am vrut sa fim unici am testat mai multe variante de aluat si am transformat waffleurile in sandwichuri delicioase. Produsele noastre sunt recunoscute pentru gustul autentic
belgian, pufoase la interior si crocante la exterior. Poti sa faci orice combinatie vrei si ai de unde alege! Avem peste 15 toppinguri si lista este deschisa.

Folosim doar ingrediente de calitate, gemuri pline de fruct si crema deliciosa de alune Nutella. Produsele noastre sunt calde si se prepara pe loc, mirosul irezistibil te ajuta sa ne gasesti in centrele comerciale in care suntem prezenti.

Barcuta noastra este locul potrivit pentru cei care vor sa se rasfete sau sa petreaca un moment dulce alaturi de cei dragi. La micul dejun, dupa masa sau ca si gustare dupa cumparaturi, daca iti place sa incerci lucruri noi, te asteptam cu voie buna sa descoperi combinatia perfecta pentru tine!