Vitapur

Vitapur este o companie multibrand cu centrul în Slovenia și cu vechime de peste douăzeci de ani pe piața de retail din Europa.

Portofoliul de produse este unul caracterizat de diversitate, calitate și articole atent selecționate pentru toate nevoile clienților. Ne ghidăm după motto-ul “Passion for living” și ne dorim să îmbunătățim calitatea vieții de acasă, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor, textile home-deco sau articole destinate îngrijirii copiilor.

Printre brandurile din portofoliul companiei se numără: Vitapur, Vitapur Family, Hitex, Rosmarino, Scandinavia Travel, Scandinavia Tools, Svilanit, 4Kiddo, NES Sportswear.

KARACA

Povestea Karaca începe în 1973 cu speranța, curajul și entuziasmul împărtășit de un tată și un fiu. Karaca continuă să depășească așteptările prin credința în succesul fără limite.

Meli Melo Deco

,,Meli Melo deco” este o extensie de brand pentru lantul de magazine Meli Melo – Paris, avand ca obiectiv principal de activitate comercializarea decoratiunilor de interior. Accesorii și decorațiuni pentru casă și terasă, utile pentru bucătărie, totul pentru setup-uri inspirate, ceramică și piese de mobilier. Toate îți oferă inspirație pentru un stil de viață, indiferent de culoarea casei tale. Decorațiuni cu accente neutre, classy, sau în nuanțe îndrăznețe, jucăușe, de acum disponibile în lanțul de magazine Meli Melo deco.

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează atât micuțelor domnișoare, dar și femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendințe, noutăți în materie de modă.

Produsele disponibile în lanțul de magazine: cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare, acestea fiind disponibile si in magazinul online www.melimelo.ro

Kon Art

Cu o istorie de peste 20 de ani, Kon Art este cea mai cunoscută firmă, specializată în înrămări profesionale de tablouri, din Romania. Prin atelierul nostru au trecut lucrările celor mai celebri pictori romani, de la Grigorescu la Ghenie, dar şi lucrările celor mai mari artisti universali,
Picasso, Miro etc.

Fie că doreşti să aduci o notă noua în designul locuinţei tale, fie că doreşti să păstrezi în siguranţă goblenul primit de la bunica, să imortalizezi momente din vacanţa preferată sau pur şi simplu să oferi un cadou original la noi în magazine vei găsi soluţia optimă.

În magazinele noastre găseşti peste 500 de modele de rame, oglinzi, tablouri originale în ulei , servicii profesionale de printare şi sisteme de agăţat. Experţii noştri oferă sfaturi personalizate pentru fiecare proiect. Ei vă vor consilia în alegerea stilului, culorii şi proporţiei astfelt încât să puteţi realiza înrămarea perfectă!