Meli Melo Deco

,,Meli Melo deco” este o extensie de brand pentru lantul de magazine Meli Melo – Paris, avand ca obiectiv principal de activitate comercializarea decoratiunilor de interior. Accesorii și decorațiuni pentru casă și terasă, utile pentru bucătărie, totul pentru setup-uri inspirate, ceramică și piese de mobilier. Toate îți oferă inspirație pentru un stil de viață, indiferent de culoarea casei tale. Decorațiuni cu accente neutre, classy, sau în nuanțe îndrăznețe, jucăușe, de acum disponibile în lanțul de magazine Meli Melo deco.

Categoriile de produse care se găsesc în magazinele Meli Melo – Paris se adresează atât micuțelor domnișoare, dar și femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, în căutare de accesorii, tendințe, noutăți în materie de modă.

Produsele disponibile în lanțul de magazine: cercei, coliere, brățări, eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și incălțăminte si piese vestimentare, acestea fiind disponibile si in magazinul online www.melimelo.ro

Kon Art

Cu o istorie de peste 20 de ani, Kon Art este cea mai cunoscută firmă, specializată în înrămări profesionale de tablouri, din Romania. Prin atelierul nostru au trecut lucrările celor mai celebri pictori romani, de la Grigorescu la Ghenie, dar şi lucrările celor mai mari artisti universali,
Picasso, Miro etc.

Fie că doreşti să aduci o notă noua în designul locuinţei tale, fie că doreşti să păstrezi în siguranţă goblenul primit de la bunica, să imortalizezi momente din vacanţa preferată sau pur şi simplu să oferi un cadou original la noi în magazine vei găsi soluţia optimă.

În magazinele noastre găseşti peste 500 de modele de rame, oglinzi, tablouri originale în ulei , servicii profesionale de printare şi sisteme de agăţat. Experţii noştri oferă sfaturi personalizate pentru fiecare proiect. Ei vă vor consilia în alegerea stilului, culorii şi proporţiei astfelt încât să puteţi realiza înrămarea perfectă!

Top Shop

TOP SHOP este magazinul familiei tale , unde găsești cele mai bune produse  la prețuri promoționale: DORMEO , DELIMANO , WALKMAXX , WELLNEO , SHARK.

Punem la dispoziția consumatorilor peste 1000 de produse din diverse game : sănătate , electrocasnice , articole de bucătărie ,  curațenie , articole de slăbit, frumusețe, încălțăminte, confort, casă și grădină. Aceste produse sunt promovate în special pe canalele TV.

Lem’s

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient similar sistemului tip franciză, LEM’S a devenit cea mai extinsă reţea de magazine specializate în vânzarea de mobilă de calitate superioară.

Creat pe principiul “Expoziţia de mobilă din orașul tău”, magazinul LEM’S transmite o stare de spirit: Buna dispoziţie de acasă.

Lem’s este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii LEMET.

Amenajate în standardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem’s reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.

Puteți vedea întreaga noastră gamă de mobilier în magazinul Lem’s din Mega Mall, unde personalul instruit vă va ajuta la alegerea mobilei care vi se potrivește.

Toate modelele pot fi vizualizate și în galeria virtuală de pe www.lemet.ro alături de detaliile tehnice și prețurile unice din rețeaua Lem’s.

În magazinul Lem’s veți găsi servicii complete de transport și montaj, servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Va rugăm sa contactați magazinul Lem’s pentru un calcul exact al acestor servicii.