Mayoral

Mayoral este o companie de familie cu istorie. Acum aproape un secol, bunicul nostru a inceput cu productia de ciorapi si sosete in Málaga. Cu timpul, cu ajutorul fiilor sai, a avansat si a ajuns sa puna bazele unei companii importante in domeniu. In anii 60, cu a treia generatie la conducere, a inceput productia de articole pentru copii. Continuam in aceeasi directie  si in prezent, sub conducerea celei de a patra generatii a familiei Domínguez.

 

Astazi Mayoral este un grup de companii care continua sa fie dedicate designului, confectionarii si distributiei de haine si incaltaminte pentru copii, fiind furnizor pentru peste 9 mii de clienti din peste 60 de tari. Designul produselor noastre incearca sa gaseasca punctul de echilibru intre calitate, moda si functionalitate, la preturi cat mai rezonabile. Facem echipa cu clientii nostrii pe care ii sustinem prin campanii de imagine si marca, in timp ce ne gandim la micul consumator si la orientarea businessului catre piata actuala.”

Deluka

DELUKA este un magazin de haine și accesorii pentru copii, lumânări și trusouri pentru botez, dar și invitații și accesorii pentru nuntă și botez.
Oferim clienților o gamă variată de produse de calitate pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 0 luni și 16 ani. Hăinuțele, potrivite pentru orice ocazie, accesoriile, lumânările și trusourile pentru botez-marca proprie sau de import-le veți putea achiziționa la prețuri avantajoase.
Vă așteptăm să descoperiți produsele DELUKA!

CAM TOYS

SC CAM TOYS GROUP SRL a luat fiinta in anul 2015 fiind formata dintr-o echipa tanara.In anul 2015 a facut primul import de desene cu nisip cu licenta Disney iar in anul 2016 a inceput si importul de baloane cu licenta.Tot in anul 2016 am deschis mai multe insule in marile Maluri din Romania(Palas Mall,Mega Mall,Uvertura Mall,Focsani Mall,Polus Cluj,Iulius Mall Suceava).

Smyk all for kids!

SMYK All for kids este retailerul specializat în comercializarea de jucării, articole de puericultură, accesorii, îmbrăcăminte,  încălțăminte și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”.

SMYK All for kids oferă un portofoliu cu propriile sale branduri de haine – Cool Club, și de jucării – SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel.

Cu siguranță vei găsi pentru copilului tău tot ceea ce îşi doreşte sau are nevoie!

Magazinele SMYK All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand, și sub brandul Spiele Max în Germania.

Mai multe detalii găsiți pe www.smyk.com.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/smykro.

Coccodrillo

„Hainele Coccodrillo sunt realizate atât pentru nou-nascuți, cât și pentru copii și adolescenți de până la 14 ani. Colecțiile noastre de haine sunt grupate anual pe două sezoane: Primavară/Vară și Toamnă/Iarnă.
Îmbrăcămintea noastră este apreciată datorită calității și a esteticii sale. Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor.
Coccodrillo inseamnă calitate, stil și comfort. Noi facem viața copilului tău mai plăcută.
Bine ați venit în lumea Coccodrillo.