Bebe Supermarket

Bebe Supermarket este primul supermarket din Romania specializat în comercializarea produselor de puericultură mare şi mică, mobilier, cărucioare, scaune auto, lapte şi mâncare pentru bebeluşi, jucării. Într-un singur magazin vei putea găsi peste 30.000 de produse pentru copii mici cu vârsta de până la 6 ani şi bebeluşi, dar şi produse pentru mămici şi graviduţe.

Bebe Supermarket din Mega Mall oferă aproximativ 15.000 de articole destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani, jucării, dar și produse cosmetice, dermato-cosmetice și de îngrijire destinate adulților. De asemenea, clienții vor putea achiziționa și produse farmaceutice eliberate fără prescripție medicală.

Mayoral

Mayoral este o companie de familie cu istorie. Acum aproape un secol, bunicul nostru a inceput cu productia de ciorapi si sosete in Málaga. Cu timpul, cu ajutorul fiilor sai, a avansat si a ajuns sa puna bazele unei companii importante in domeniu. In anii 60, cu a treia generatie la conducere, a inceput productia de articole pentru copii. Continuam in aceeasi directie  si in prezent, sub conducerea celei de a patra generatii a familiei Domínguez.

 

Astazi Mayoral este un grup de companii care continua sa fie dedicate designului, confectionarii si distributiei de haine si incaltaminte pentru copii, fiind furnizor pentru peste 9 mii de clienti din peste 60 de tari. Designul produselor noastre incearca sa gaseasca punctul de echilibru intre calitate, moda si functionalitate, la preturi cat mai rezonabile. Facem echipa cu clientii nostrii pe care ii sustinem prin campanii de imagine si marca, in timp ce ne gandim la micul consumator si la orientarea businessului catre piata actuala.”

Deluka

DELUKA este un magazin de haine și accesorii pentru copii, lumânări și trusouri pentru botez, dar și invitații și accesorii pentru nuntă și botez.
Oferim clienților o gamă variată de produse de calitate pentru copii, cu vârsta cuprinsă între 0 luni și 16 ani. Hăinuțele, potrivite pentru orice ocazie, accesoriile, lumânările și trusourile pentru botez-marca proprie sau de import-le veți putea achiziționa la prețuri avantajoase.
Vă așteptăm să descoperiți produsele DELUKA!

Smyk all for kids!

 

 

SMYK All for kids este magazinul specializat în comercializarea de îmbrăcăminte,  încălțăminte și accesorii, jucării și articole de puericultură pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”.

SMYK All for kids oferă un portofoliu vast de produse ce include propriile branduri de haine – Cool Club, și de jucării – SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel.

Cu siguranță vei găsi pentru copilului tău tot ceea ce îşi doreşte sau are nevoie!

Magazinele SMYK All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand, și sub brandul Spiele Max în Germania.

Mai multe detalii găsiți pe www.smyk.com.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/smykro.

Coccodrillo

„Hainele Coccodrillo sunt realizate atât pentru nou-nascuți, cât și pentru copii și adolescenți de până la 14 ani. Colecțiile noastre de haine sunt grupate anual pe două sezoane: Primavară/Vară și Toamnă/Iarnă.
Îmbrăcămintea noastră este apreciată datorită calității și a esteticii sale. Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor.
Coccodrillo inseamnă calitate, stil și comfort. Noi facem viața copilului tău mai plăcută.
Bine ați venit în lumea Coccodrillo.”