TWO by TrickSHOT

TrickShot îmbină armonios spații cu funcționalități diferite: bucătăria profesională, resturantul, un “bowling-alley” cu un look american din anii ‘60 și un club de biliard cu accente englezești, reușind astfel să reunească, în același loc, plăcerea gastronomiei de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts.

Manufaktura by Doncafè

Manufaktura este un nou concept de coffee shop, în care poți savura o cafea cu adevărat proaspătă din cele mai alese boabe abia prăjite, preparată de barista profesioniști.

Spectaculoasa linie de râșnire și ambalare Doncafé Fresh în jurul căreia a fost concepută întreaga locație te învăluie în cele mai proaspete și plăcute arome de cafea. Cu o formă organică și un finisaj satinat, instalația de râșnire, unică și creată manual în România, absoarbe și reflectă tot ce o înconjoară, îndemnând oaspeții la interacțiune.

Spațiul are o notă industrial-futuristă, elemente și texturi naturale precum caramida, piatra și lemnul creând o atmosferă de bine și relaxare. Peste 500 de boabe de cafea supradimensionate, sculptate în lemn stau suspendate deasupra instalației.

Design-ul Manufaktura pune accentul pe dorința fiecăruia dintre noi de a avea o experiență personală, particulară și creează atmosfera perfectă pentru savurarea unei cafele proaspete de cea mai bună calitate.

Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani, Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 12 brutării.