Lavazza Cafe

Cafeaua favorită a Italiei, Lavazza te invită să redescoper Festina Lente în ritmuri moderne, alerte!

Lavazza Cafe înseamnă  cafea pentru toate momentele  zilei, dar și ale serilor fierbinți, alături de muzică bună, narghilea, dulciuri, băuturi răcoritoare și bucate îmbietoare și proaspete – toate cu dichis la puterea MEGA Mall.

Ne găsești în foodcourt și pe terasa 2B.

 

trickSHOT Mega Mall

trickSHOT Mega Mall îmbină armonios spații cu funcționalități diferite: bucătăria profesională, resturantul, un “bowling-alley” cu un look american din anii ‘60 și un club de biliard cu accente englezești, reușind astfel să reunească, în același loc, plăcerea gastronomiei de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts.

Manufaktura by Doncafé

Manufaktura este un nou concept de coffee shop, în care poți savura o cafea cu adevărat proaspătă din cele mai alese boabe abia prăjite, preparată de barista profesioniști.

Spectaculoasa linie de râșnire și ambalare Doncafé Fresh în jurul căreia a fost concepută întreaga locație te învăluie în cele mai proaspete și plăcute arome de cafea. Cu o formă organică și un finisaj satinat, instalația de râșnire, unică și creată manual în România, absoarbe și reflectă tot ce o înconjoară, îndemnând oaspeții la interacțiune.

Spațiul are o notă industrial-futuristă, elemente și texturi naturale precum caramida, piatra și lemnul creând o atmosferă de bine și relaxare. Peste 500 de boabe de cafea supradimensionate, sculptate în lemn stau suspendate deasupra instalației.

Design-ul Manufaktura pune accentul pe dorința fiecăruia dintre noi de a avea o experiență personală, particulară și creează atmosfera perfectă pentru savurarea unei cafele proaspete de cea mai bună calitate.