Toro Nero

TORO NERO este un brand românesc de accesorii din piele naturală de înaltă calitate.

La standurile Toro Nero veți găsi cea mai mare colecție de curele si portofele pe langa alte accesorii din piele precum ar fi, genți de umăr, borsete, serviete, portchei.

Parfois

Parfois este un brand de accessorii fashion, dedicat femeilor moderne care urmăresc cele mai noi trenduri în modă. Cu produse noi în magazin în fiecare săptămână, Parfois oferă o gamă largă de accesorii precum genți, portofele, eșarfe, pălării, bijuterii, curele, umbrele, încaltaminte și ceasuri.

Brandul se afla în 52 de tari cu peste 500 de magazine în intreaga lume.

150709_PARFOIS_10_2255Job Name

Meli Melo

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent deținând un total de 56 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 2 department store, 2 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 2 magazine în Sofia (Bulgaria), 2 magazine în Belgrad (Serbia) și 5 magazine dedicate exclusiv decorațiunilor pentru casa, Meli Melo deco.

Meli Melo – Paris se adresează femeilor cărora le place să țină pasul cu tendințele, independente, decise, care caută răsfăț și un cadru prietenos, relaxant, de fiecare data când ne vizitează.
Categoriile de produse care se găsesc în magazinele noastre se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor măture, cu un stil perfect conturat.

Ne dorim că experiență trăită în magazinele Meli Melo  să fie una plăcută, astfel ne întâmpinăm clientele într-un cadru primitor, cu zone bine definite coloristic, pentru a le ușura luarea deciziilor când vine vorba de alegerea accesoriilor preferate sau de nevoia de a se asorta în funcție de evenimentul pentru care se pregătesc.
Visam să le aducem clientelor noastre fantezie, culoare răsfăț, dar și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă , dar și experiențe incredibile și insipratie.

De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și încălțăminte. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele și domnișoarele în căutare de noutăți din domeniu, în magazinele noastre, în fiecare sezon.

De la agenția de stil londoneză, prin intermediul trend book-urilor realizate special în fiecare sezon, la buyerii care alcătuiesc cu pasiune, element cu element, fiecare colecție, la fabricile cu care lucrăm modelele unice, alcătuind piesele în cel mai mic detaliu, la mii de kilometri. Toate lucrează atent și intens, cu 9 luni înainte de a fi puse în scenă (cu un sezon înainte), de a fi lansate în magazine, pentru că tu să ai la timp accesorii în tendințe, adaptate fiecărui sezon.

Te așteptăm să îți identifici stilul și accesoriile de care ai nevoie pentru o apariție fabuloasă!

Cellini

Încă din 1999, anul în care primul magazin CELLINI s-a deschis in București, produsele si serviciile oferite au devenit sinonime cu originalitatea și cu calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei sale de business.

CELLINI este partenerul principal in România al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri și bijuterii din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Tissot, Swatch, Rado, Calvin Klein), LVMH (Hublot, TAGHeuer, Zenith), Richemont (Cartier, IWC Schaffhausen, Vacheron Constantin), la care se adaugă renumite branduri de bijuterii precum Fabergé, Leo Pizzo, Casato, FA Gioielli, Rossonero, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Bambini Preziosi, Insieme, Dogma.

Astazi, CELLINI, ce poartă cu mândrie numele marelui bijutier și artist italian Benvenuto Cellini (1500 – 1571), reprezintă o filosofie de afaceri, oferind consumatorilor servicii la cele mai înalte standarde, atât prin rețeaua de magazine, cât și prin centrul de service propriu, cu un personal specializat.

Mai multe detalii pe www.cellini.ro

  • https://www.facebook.com/Cellini.ro/
  • https://www.instagram.com/cellini.romania/
  • https://plus.google.com/101971352875568019236
  • https://twitter.com/Cellini_Romania

Sevda

Sevda. Dorinţe împlinite.

La Sevda, ştim că bijuteriile sunt o parte esențială în viața unei femei, iar țelul nostru este să înfrumuseţăm viața femeilor nu doar cu bijuterii din aur, argint şi diamante, dar și cu amintiri, secrete și dorințe, pentru că prin bijuterii rămân aprinse legăturile între dorințele trecute, prezente și viitoare.

Cu fiecare bijuterie Sevda, ne dorim să creem o Dorinţă împlinită şi prin fiecare dorinţă împlintă să colorăm personalitatea şi spiritul femeii, să o încurajăm să se descopere pe sine şi să aleagă cine vrea să fie, să vadă frumuseţea, să dea amploare emoţiilor şi culoare gândurilor.

Aşa cum prin bijuterii ne dorim să înfrumuseţăm viaţa femeilor, prin colecţiile noastre de obiecte de cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative ne dorim să fim o sursă de inspiraţie în alegerea obiectelor cu care vă personalizaţi casa, precum şi a celor pe care le oferiţi cadou, obiecte ce surprind caracterul şi pasiunile dumneavoastră.

De peste 20 de ani, magazinele Sevda crează legături între bijuterii, obiecte decorative şi poveştile clienţilor, prin bijuterii din aur, argint şi diamante, dar şi obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate şi obiecte decorative.

Te invităm în magazinele Sevda să descoperi gama noastră de inele, cercei, brăţări, lanţuri, coliere, pandantive şi seturi din aur, argint şi diamante, dar şi gama de obiecte din cristal Boemia, obiecte argintate, obiecte din argint şi obiecte decorative.

www.facebook.com/sevda.jewelry
www.sevda.ro