Toro Nero

TORO NERO este un brand românesc de accesorii din piele naturală de înaltă calitate.

La standurile Toro Nero veți găsi cea mai mare colecție de curele si portofele pe langa alte accesorii din piele precum ar fi, genți de umăr, borsete, serviete, portchei.

Parfois

Parfois este un brand de accessorii fashion, dedicat femeilor moderne care urmăresc cele mai noi trenduri în modă. Cu produse noi în magazin în fiecare săptămână, Parfois oferă o gamă largă de accesorii precum genți, portofele, eșarfe, pălării, bijuterii, curele, umbrele, încaltaminte și ceasuri.

Brandul se afla în 52 de tari cu peste 500 de magazine în intreaga lume.

150709_PARFOIS_10_2255Job Name

Meli Melo

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent deținând un total de 56 de magazine, dintre care 1 magazin exclusive, 1 magazin tip outlet, 2 department store, 2 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 2 magazine în Sofia (Bulgaria), 2 magazine în Belgrad (Serbia) și 5 magazine dedicate exclusiv decorațiunilor pentru casa, Meli Melo deco.

Meli Melo – Paris se adresează femeilor cărora le place să țină pasul cu tendințele, independente, decise, care caută răsfăț și un cadru prietenos, relaxant, de fiecare data când ne vizitează.
Categoriile de produse care se găsesc în magazinele noastre se adresează atât micuțelor domnișoare, cât și femeilor măture, cu un stil perfect conturat.

Ne dorim că experiență trăită în magazinele Meli Melo  să fie una plăcută, astfel ne întâmpinăm clientele într-un cadru primitor, cu zone bine definite coloristic, pentru a le ușura luarea deciziilor când vine vorba de alegerea accesoriilor preferate sau de nevoia de a se asorta în funcție de evenimentul pentru care se pregătesc.
Visam să le aducem clientelor noastre fantezie, culoare răsfăț, dar și stil prin cea mai completă gamă de accesorii de modă , dar și experiențe incredibile și insipratie.

De la cercei, coliere, brățări, până la eșarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genți, accesorii pentru sezonul estival (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de păr, dar și încălțăminte. Toate colecțiile sunt atent lucrate special pentru doamnele și domnișoarele în căutare de noutăți din domeniu, în magazinele noastre, în fiecare sezon.

De la agenția de stil londoneză, prin intermediul trend book-urilor realizate special în fiecare sezon, la buyerii care alcătuiesc cu pasiune, element cu element, fiecare colecție, la fabricile cu care lucrăm modelele unice, alcătuind piesele în cel mai mic detaliu, la mii de kilometri. Toate lucrează atent și intens, cu 9 luni înainte de a fi puse în scenă (cu un sezon înainte), de a fi lansate în magazine, pentru că tu să ai la timp accesorii în tendințe, adaptate fiecărui sezon.

Te așteptăm să îți identifici stilul și accesoriile de care ai nevoie pentru o apariție fabuloasă!