Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Beauty Trends: gadget-urile de frumusețe pe care trebuie să le ai primăvara aceasta!

19 mai 2017
brsuty-gadgets

Primăvara este anotimpul în care pielea noastră are nevoie de îngrijire suplimentară și trebuie pregătită pentru vară. Dacă vrei să obții o pielea impecabilă, fără prea multe vizite la salon, gadget-urile de beauty îți vin în ajutor și te vor ajuta să arăți impecabil în timp record.

Aparat pentru curățarea feței 

Descoperă cum să îți cureți pielea cu până la de 6 ori mai bine, spre deosebire de curățarea manuală, clasică.
Peria curăță blând fața datorită celor 300 de micro-rotații pe secundă și tehnologiei sonică. Tehnica sa de micro-masaj sonic permite utilizarea chiar și pe piele sensibilă. Folosirea acesteia permite, în același timp, curățarea porilor și ameliorarea strălucirii inestetice a tenului.
Rezultat: pielea este netedă, perfect curățată, în doar un minut. Te-am convins că merită încercat? Îl găsești la Sephora Mega Mall!

Oglinda cosmetică – ajutorul tău pentru un ten perfect

Vei putea aplica cu precizie fondul de ten, conturul de ochi, mascara și rujul cu ajutorul oglinzii cu lumini încorporate. O găsești la Altex Mega Mall.

oglinda-cosmetica-laica

Epilator facial

Dacă benzile de epilat pentru față te irită, epilatorul facial poate fi soluția pe care tu o cauți. Ușor de utilizat, și oferind rezultate dovedite, Braun Face permite îndepartarea precisă a părului facial de la rădăcina cu ajutorul epilatorului facial, și în plus cuăță tenul în profunzime cu peria facială.

epilator-facial

 

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă