Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Ai ochii verzi, albaștri sau căprui? Iată cum să te machiezi!

28 august 2017
Untitled design (7)

Tu știi cum să combini culorile pentru machiajul ochilor tăi? Ce faci când vrei să creezi efecte deosebite pe pleoape sau să dai profunzime privirii? Pentru un machiaj complet și reușit, cel mai bun sfat este să nu te limitezi la un singur fard, ci alege o paletă bogată în tonuri potrivite culorii ochilor tăi.

*Ai ochii verzi? Asta e cutia pentru ține! Creață special de make-up artiștii Melkior, ea conține fardurile de pleoape: Red Leaf, Delicate Rose, Maroon, Beige Copper, Diaphane, Unique Touch. Am ales aceste culori special pentru machiajul ochilor tăi!

Ce ți se potrivește? Toate nuanțele care se bazează pe pigment roșu, adică nuanțe de violet, mov și maro roșcat. Pentru a sublinia formă ochilor, la machiajul de seară poți folosi un Cake Eyeliner Prune sau Brown. Rujul roșu este cel mai indicat pentru persoanele cu ochii verzi fiindcă el crează un contrast foarte frumos.

Paleta Green Eyes MELKIOR (3)Paleta Green Eyes MELKIOR (2)

*Care e culoarea ochilor tăi? Cumva căprui? Împreună cu specialiștii Melkior, am ales aceste culori exact pentru ține: Desert Sand, Prune, Tropical Garden, Escape, Camee Rose, Sienna. Combină-le și poartă-le pentru a sublinia frumusețea ochilor tăi!

În cazul ochilor căprui, pentru că ne aflăm în mijlocul cercului cromatic, se pot folosi farduri de orice culoare. De exemplu, pentru machiajul de zi, indicate sunt tonuri mai deschise, cum este cazul fardului Deșert Sand.

Paleta Brown Eyes MELKIOR (3) Paleta Brown Eyes MELKIOR (2)

În cazul machiajului de seară, se potrivesc tonuri de albastru, violet, verde. Pentru o apariție de neuitat, conturează-ți ochii cu un Eyeliner sau un Cake Eyeliner. Look-ul tău poate fi întregit cu un Ruj roșu sau violet sau în tonuri intermediare acestei cromatici.

*Ochii tăi sunt albaștrii? Iată ce farduri de pleoape ți se potrivesc: Olimpian Blue, Coral, Black Velvet, White Gold, Brown Sugar, Gold Metal. Sunt culori care te ajută să-ți pui în evidență machiajul ochilor. Regula spune că se folosesc nuanțe complementare albastrului, adică cele care au la bază oranj.

Dacă ai ochii albaștrii, cea mai bună alegere pentru machiajul de zi sunt nuanțe neutre de maro și auriu. Pentru un machiaj de seară poți combină și contura cu mai mult negru. Rujul asortat? În funcție de ten și culoarea părului, mizează pe ruj corai sau oranj.

Paleta Blue Eyes MELKIOR (4)Paleta Blue Eyes MELKIOR (3)

TRUC! Folosește iluminatorul în colțul intern al ochiului și pe arcadă, pentru a da prospețime și a ilumina privirea ta.

Alege PALETĂ cu nuanțele care dau farmec pleoapelor și cu care poți realiza un machiaj deosebit atât pentru zi, cât și pentru seară. Fardurile Melkior sunt foarte pigmentate și asigură o acoperire foarte mare. Ele aderă foarte bine la piele, se aplică uniform și sunt foarte rezistente în timp. Se aplică pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale.

Noile Palete create de Melkior sunt o soluție practică pentru toate persoanele care doresc să aibă o trusă de machiaj ordonată și bine pusă la punct, utilă și practică.

Exprimă-ți personalitatea! Alege paletă potrivită ochilor tăi!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă