Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Adoptă rutina de îngrijire a părului în 4 pași

11 august 2017
Untitled design (22)

Ai o rutină zilnică de îngrijire a tenului, nu-i așa? Demachiere, tonifiere și hidratare, dimineața și seara, fără întrerupere. De ce nu ai avea și o rutina de îngrijire a părului? Și el are nevoie de un tratament special, indiferent de anotimp, de faptul dacă e vopsit sau nu sau instrumentele pe care le folosești pentru stilizare.

Iată pașii pe care ar fi bine să îi urmezi dacă vrei să ai un păr strălucitor și sănătos:

  1. Perieți părul în fiecare zi pentru a-l descurca complet. Poți folosi și un ulei special care descurcă părul și îi dă strălucire. Încearcă spray-urile Paul Mitchel de la Salon Brands.

Capture

  1. Folosește balsam specific pentru părul de fiecare dată când te speli pe cap. Când îl aplici, masează scalpul cu mișcări circulare pentru a pătrunde bine până la rădăcină și a stimula circulația scalpului. Folosește un balsam profesional de la Salon Brands.

2

 

  1. Dacă folosești căldură pe păr, de la uscător, placă sau ondulator, aplică un spray special pentru protecție, pe care îl găsești în Salon Brands din Mega Mall.

3

4. Aplică un ulei sau balsam de îngrijire în fiecare zi, înainte să îți stilizezi părul.

4

 

Vino la Salon Brands în Mega Mall și consultă-te cu specialiștii în ingrijirea părului pentru a găsi produsele potrivite.

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă