Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

ADIDAS ATHLETICS lansează colecția Z.N.E. PULSE, inspirată de bătăile inimilor a unor atleți consacrați

6 octombrie 2017
1608_Adidas_GarethBale_10106_V4

London UK, August 9, 2017: adidas Athletics a dezvăluit ultima colecție Z.N.E., prima linie de haine inspirată de pulsul accelerat al inimilor atleților înainte de fiecare joc.

adidas a colaborat îndeaproape cu atleții în timpul acestui proces de creație, adunând și analizând date corespunzătoare pentru design-ul hainelor Athletics Pulse. Echipa s-a concentrat asupra momentului în care atleții părăsesc vestiarul și se îndreaptă către terenul de joc, moment în care pulsul inimii atinge un punct culminant.

1

Inima colecției este hanoracul adidas Z.N.E. Pulse Knit, având un design unic care imită bătăile inimii. Materialul este lâna merino, special aleasă pentru confortul maxim pe care acest material îl oferă oricărui sportiv, indiferent de sportul pe care îl practică.

2

Colecția este purtată de o selecție de atleți consacrați internațional, precumfotbalistii Gareth Bale și Paul Pogba, baschetbalistul James Harden, alergătorul Tori Bowie și jucătoarele de tenis Angelique Kerber și Simona Halep.

Descoperă întreaga colecție în magazinul Buzz din Mega Mall.

 

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Citeşte mai departe ...

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă