Joacă la MAX baschet 3×3 în cadrul Raiffeisen Bank Mega Mall Streetball!

Începem toamna cu un mega eveniment dedicat sportului urban. În weekendul 1-2 septembrie, găzduim pe terasa de la nivelul 2B competiţia Raiffeisen Bank Mega Mall Streetball, turneu ce face parte din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour, sezonul 2018-2019.

Cine poate participa? Turneul este inclus în calendarul FIBA 3×3 și se adresează jucătorilor de baschet din toate categoriile de vârstă:

 • sub 10 ani – Baby
 • sub 12 ani – Mini
 • sub 14 ani
 • sub 18 ani
 • plus 18 ani – Open
 • plus 35 de ani

Cum te înscrii?

Înscrierile pentru turneu se vor face pe site-ul oficial al competiției www.3la3.ro  începând de luni, 27 august, ora 15.00, până miercuri 29 august, ora 23.00 sau în limita a 50 de echipe înscrise, cumulat pe toate categoriile.

Bine de ştiut:

 1. Toți jucătorii care vor participa la Raiffeisen Bank Mega Mall Streetball vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Ranking. Punctele acumulate de jucătorii români se vor contabiliza, de asemenea, și pentru stabilirea poziției României în clasamentul pe națiuni.
 2. Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din România, dar și echipe din afara țării, care luptă pentru a acumula puncte în clasamentul FIBA 3×3, sunt așteptate la eveniment. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei și maximum patru jucători.
 3. Bachetul trei la trei este, potrivit unui studiu CIO, cel mai popular sport urban de echipă și a fost inclus în anul 2017 pe lista disciplinelor olimpice, urmând să debuteze la ediția Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. România are în palmares un titlu european la masculin, cucerit în anul 2014 și medalii de argint la feminin, performanță obținută în 2016. România se află în Top 10 mondial în clasamentul pe națiuni FIBA 3×3.

Și spectatorii vor avea parte de distracţie la max pe parcursul celor două zile de eveniment. Am pregătit alături de  Sport Arena Streetball mai multe concursuri cu premii.

Evenimentul Raiffeisen Bank Mega Mall Streetball  este organizat de Mega Mall București în parteneriat cu Sport Arena Streetball și este susținut de Raiffeisen Bank, Telekom Sport, Nike, sport-loft.com, Gatorade, Ursus Cooler, Spartan, Kiss FM, Horizon, Serioux, Ideal Board Games și Pegas.

Ne vedem pe terasa Mega Mall!

Vino la Skandenberg să ne arăți că ești cel mai bun!

Desfășurare de forțe la Mega Mall – se caută un braț de fier!

Dacă ești curajos și vrei să îți încerci puterile, nu trebuie să lipsești de la competiția de Skandenberg organizată în colaborare cu Asociația Română de Skandenberg “Braț de Fier”.

Întrecerea are loc pe 4 august, în intervalul 16:00-20:00, pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B.

ÎNSCRIERI

CATEGORII 

 • Bărbați până în 75 de kg
 • Bărbați între 75 și 95 de kg
 • Bărbați peste 95 de kg
 • Femei

Concurenții sunt aşteptaţi de la ora 15:00 pentru cântărire.

Nu vrei să participi, dar ești curios să-i vezi pe cei puternici măsurându-și forțele? Vino și tu duminică, începând cu ora 16:00, să vezi cine iese campion.

INVITAT SPECIAL: Radu Valahu – instructor culturism si fitness, jucător profesionist de Skandenberg.  Recunoscut pentru brațele cu diametru de 56 de centimetri, Valahu este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din ţară, după ce a tras avioane, bărci şi chiar vagoane de tren.

Skandenbergul este un sport pentru cei puternici și fair-play. Consultă regulamentul competiției accesând acest LINK.

Vino și demonstrează că ai pumnul de fier și poți fi chiar tu cel care câștigă marele trofeu Braț de fier! 

 

Meciurile din Campionat se joacă live pe terasa 2B

Indiferent dacă ești sau nu microbist, cel mai probabil o să vrei să trăiești suspansul celor mai așteptate meciuri ale verii alături de prietenii tăi. Și cum Meciurile din Campionat se văd cel mai bine în aer liber, ți-am pregătit setup-ul ideal pe terasa Mega Mall.

Te așteptăm să vezi toate meciurile live pe două ecrane de 15mp,  indiferent de ora de difuzare. Iar dacă fotbalul îți provoacă sete, poți savura oricând o băutură fresh de la restaurantele tale preferate de pe terasă (Lavazza Cafe, PikaKlara, trickSHOT Mega Mall) și din food court. În plus, te poți relaxa pe unul dintre pufii confortabili de pe terasa 2B.

Chiar dacă România nu se află pe tabelă, cu siguranță ți-ai ales deja favoriții și abia aștepți să vezi dacă vor ajunge să joace în marea finală din 15 iulie.

PROGRAM DE DIFUZARE 14 iunie -15 iulie

 

Înscrie-te la The Color Run Hero Tour!

La The Color Run Hero Tour sărbătorim eroul din fiecare persoană și vrem să descoperim latura de super-erou pe care o ținem ascunsă. E nevoie doar un imbold pentru a te transforma dintr-un personaj normal într-unul extraordinar. Totul începe însă cu o miză: să alergi 5 kilometri.

Lumea fantastică The Color Run se construiește din tone de pudră colorată și mai multă spumă.

Peste 10.000 de participanți sunt așteptați în capitală să își unescă puterile pentru a scrie cea mai frumoasă poveste a primăverii cu alergători. Vino alături de noi!

Vino la Mega Mall, nivelul 2,  să te înscrii pe loc la cea mai colorată cursă de alergare şi să ridici kitul de participare.

PROGRAM:

17 APRILIE: 10:00-21:00

18 APRILIE: 10:00-21:00

19 APRILIE: 10:00-21:00

20 APRILIE: 10:00-21:00

Kitul de participare:
Tricou și număr de participare, buff, pin, 2 tatuaje temporare, iar la finish primești medalie cu unicorn si 1 plic de pudra colorată!

Detalii complete despre eveniment găseşti AICI

Îndrăznește să fii un super-erou!

Grand Prix Megachess 2018 etapa 2

Duminică, 18 martie, de la ora 10:00, copiii cu vârsta până în 11 ani sunt așteptați la o nouă ediție GrandPrix Megachess în Mega Mall!

Mega Mall şi Academia de Şah te invită să faci mișcări inteligente la cea de-a doua ediție a  competiției de șah, Grand Prix MegaChess. Dacă puștiul tău este talentat și vede mereu jocul cu două mutări înainte, va avea ocazia să concureze cu restul pasionaților de vârsta lui. Competiția se adresează copiilor cu vârstă de până la 11 ani, legitimați sau nu la un club sportiv și este organizată în șapte reprize, pe sistem elvețian.

Taxa de participare este de 50 de lei. Locurile sunt limitate între 80 și 100 de participanţi.

Detalii concurs:
Open 7 runde sistem elveţian, 10 minute / jucător / partidă

Tablele, piesele și ceasurile electronice de șah îi vor aștepta pe cei mici la nivelul 2, precum și o zonă special amenajată pentru părinți.

Vor fi 2 grupe de vârstă: maxim 8 ani și maxim 11 ani.

 

Înscrieri și informaţii:
0733.970.581 / megamall@academiadesah.ro

Premiile vor fi asigurate de Maxi Toys şi Carrefour Mega Mall.