Meciurile din Campionat se joacă live pe terasa 2B

Indiferent dacă ești sau nu microbist, cel mai probabil o să vrei să trăiești suspansul celor mai a;teptate meciuri ale verii alături de prietenii tăi. Și cum Meciurile din Campionat se văd cel mai bine în aer liber, ți-am pregătit setup-ul ideal pe terasa Mega Mall.

Te așteptăm să vezi toate meciurile live pe două ecrane curbate 15mp,  indiferent de ora de difuzare. Iar dacă fotbalul îți provoacă sete, poți savura oricând o băutură fresh de la restaurantele tale preferate de pe terasă și din food court. În plus, te poți relaxa pe unul dintre pufii confortabili de pe terasa 2B.

Nu trebuie să ratezi cele mai importante meciuri din fazele grupelor. Meciurile de pe 15, 21 și 28 iunie, se anunță a fi spectaculoase până la ultimul fluier.

  • 15 iunie, ora 21.00: Portugalia – Spania
  • 21 iunie, ora 21.00: Argentina – Ciroația
  • 28 iunie, ora 21.00:  Anglia – Belgia

Chiar dacă România nu se află pe tabelă, cu siguranță ți-ai ales deja favoriții și abia aștepți să vezi dacă vor ajunge să joace în marea finală din 15 iulie.

PROGRAM DE DIFUZARE 14 iunie -15 iulie

PS:Cu o zi înainte de a deschide sezonul de vizionare FIFA, pe 13 iunie, te așteptăm să ne pregătim de distracție la un maraton de reduceri exclusive. Bonus: concert Grasu XXXL. * Intrare liberă *

Înscrie-te la The Color Run Hero Tour!

La The Color Run Hero Tour sărbătorim eroul din fiecare persoană și vrem să descoperim latura de super-erou pe care o ținem ascunsă. E nevoie doar un imbold pentru a te transforma dintr-un personaj normal într-unul extraordinar. Totul începe însă cu o miză: să alergi 5 kilometri.

Lumea fantastică The Color Run se construiește din tone de pudră colorată și mai multă spumă.

Peste 10.000 de participanți sunt așteptați în capitală să își unescă puterile pentru a scrie cea mai frumoasă poveste a primăverii cu alergători. Vino alături de noi!

Vino la Mega Mall, nivelul 2,  să te înscrii pe loc la cea mai colorată cursă de alergare şi să ridici kitul de participare.

PROGRAM:

17 APRILIE: 10:00-21:00

18 APRILIE: 10:00-21:00

19 APRILIE: 10:00-21:00

20 APRILIE: 10:00-21:00

Kitul de participare:
Tricou și număr de participare, buff, pin, 2 tatuaje temporare, iar la finish primești medalie cu unicorn si 1 plic de pudra colorată!

Detalii complete despre eveniment găseşti AICI

Îndrăznește să fii un super-erou!

Grand Prix Megachess 2018 etapa 2

Duminică, 18 martie, de la ora 10:00, copiii cu vârsta până în 11 ani sunt așteptați la o nouă ediție GrandPrix Megachess în Mega Mall!

Mega Mall şi Academia de Şah te invită să faci mișcări inteligente la cea de-a doua ediție a  competiției de șah, Grand Prix MegaChess. Dacă puștiul tău este talentat și vede mereu jocul cu două mutări înainte, va avea ocazia să concureze cu restul pasionaților de vârsta lui. Competiția se adresează copiilor cu vârstă de până la 11 ani, legitimați sau nu la un club sportiv și este organizată în șapte reprize, pe sistem elvețian.

Taxa de participare este de 50 de lei. Locurile sunt limitate între 80 și 100 de participanţi.

Detalii concurs:
Open 7 runde sistem elveţian, 10 minute / jucător / partidă

Tablele, piesele și ceasurile electronice de șah îi vor aștepta pe cei mici la nivelul 2, precum și o zonă special amenajată pentru părinți.

Vor fi 2 grupe de vârstă: maxim 8 ani și maxim 11 ani.

 

Înscrieri și informaţii:
0733.970.581 / megamall@academiadesah.ro

Premiile vor fi asigurate de Maxi Toys şi Carrefour Mega Mall.