Concert Grasu XXL pe terasa Mega Mall

LaLaLaLa…  continuăm seria concertelor la MAX cu un nou show pe 13 iunie.  Grasu XXL aduce pe terasa Mega Mall  vibe-ul de vară și distracție cu un concert de zile mari, de la care fanii adevărați nu au voie să lipsească.

Intrare liberă, distracţie pe cinste!

În plus, pe 13 iunie, de la ora 18:00 până la 23:00, ești invitat la Summer Shopping Night – un maraton de oferte exclusivemomente speciale și alte surprize hot doar la Mega Mall!

Dă startul verii la Summer Shopping Night

Ține minte data de 13 iunie!

De la ora 18:00 până la 23:00, ești invitat la Summer Shopping Night – un maraton de oferte exclusive, momente speciale și alte surprize hot doar la Mega Mall!

De la pantofi la costum de baie, cosmetice și haine, de Summer Shopping Night îți reînnoiești întreaga garderobă de vară.

Dacă rămâi fără energie în timpul sesiunii nocturne de shopping, poți oricând să iei o pauză și să mănânci la restaurantul preferat sau pe terasă.

Recomandăm să îți iei cele mai confortabile încălțări pe care le ai ca să ții pasul cu MEGA REDUCERILE exclusive care te așteaptă în magazine!

Iată ce reduceri avem pentru tine!

În plus, de la ora 20:45, ți-am pregătit un mega concert Grasu XXL pe terasa 2B  ca să intri în atmosfera de party.

Așadar, miercuri nu ai voie să îți faci alte planuri. Ne vedem la Mega Mall să întâmpinăm vara cu stil!

Concert Mihai Mărgineanu & band

La Festivalul Gustului Românesc  – festivalul creat de Chef Cătălin Scărlătescu, care va poposi pe terasa Mega Mall– nu celebrăm doar mâncarea tradițional românească, ci și muzica autohtonă!

Vino vineri, 1 iunie, de la ora 21.00, să cânți și să dansezi pe ritmuri din folclorul urban alături de Mihai Mărgineanu & band. 

Accesul este liber, distracția garantată!

Concert JOY BAND

La Festivalul Gustului Românesc  de pe terasa Mega Mall, savurăm atât aromele îmbietoare ale gastronomiei tradiționale, cât și muzica live.

Joy Band aduce pe terasa 2B Mega Mall muzica românească pe care o îndrăgești. Hai și tu pe 31 mai, de la ora 20:00, să întâmpinăm vara cu voie bună și mega distracție!

Intrare liberă, distracție garantată!

Concert Lidia Buble, Vanotek & Lori

La Festivalul Gustului Românesc  de pe terasa Mega Mall, savurăm atât aromele îmbietoare ale gastronomiei tradiționale, cât și muzica live.

Pe 2 iunie, de la ora 20:00, Vanotek ne cântă și ne încântă cu melodiile sale clasate în topuri internaționale, ce au strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

Pe scenă urcă și Lori, una dintre cele mai în vogă cântărețe din România. Dacă ai urmărit-o cu sufletul la gură la Vocea României și îi fredonezi cu drag toate piesele, trebuie neapărat să o asculți pe terasa Mega Mall.

Noi simțim la fel… la fel de bine pe terasa Mega Mall pe ritmurile energice ale Lidiei Buble, care vine să ridice volumul în boxe de la ora 21:00.

Hai și tu pe terasa Mega Mall să te bucuri de muzică cu chef de vară!

Accesul este liber, distracția garantată!