Luca Valentin aduce magia trick-urilor pe terasa Mega Mall

Vara asta, te distrezi cel mai bine la înălțime, pe terasa Mega Mall! 

Sâmbătă, 11 august, de la 20:30, Luca Valentin ne va încânta cu un mega show de bartending pe terasa Mega Mall, nivel 2B.

Multiplu campion național și internațional, finalist la ”Românii au talent”, Luca Valentin surprinde prin naturalețea cu care manevrează echipamentele din bar, îndemânarea și trucurile lui făcându-i pe spectatori să creadă că legile fizicii nu se aplică în cazul lui.

În plus, Luca Valentina va pregăti 150 de shot-uri delicioase pe care le va oferi spectatorilor.  Iar atmosfera de party va fi animată de un DJ care va mixa muzică bună, pe placul tuturor.

Ia-ți trupa de prieteni și veniți să  vedeți cum ”zboară” sticlele pe terasa Mega Mall! 

PS: Ne place să credem că terasa Mega Mall este unul dintre cele mai instagramabile locuri din oraș. Vezi AICI ce poze wow ies la înălțime.

Concert LIVE: Alex Ștefănescu pe terasa Mega Mall

Sâmbătă, 4 august, ne strângem pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B să îl ascultăm live pe Alex Ștefănescu. Îl știi cu siguranță pe Alex de la Românii au talent, unde a cucerit inimile jurațiilor și publicului cu talentul său.

Încă de la preselecții, Alex a impresionat cu atitudinea îndrăzneață. Versurile sale au adus în prim plan problemele cu care se confruntă societatea românească.

Student la actorie, Alex reușește să transmită mesajul melodiilor sale prin versuri îndrăznețe care sunt uțșor de memorat.

Te așteptăm sâmbătă, 4 august, de la ora 20:30, să îl asculți live.

Dă-ți logout din casă și check-in pe terasa Mega Mall!

Concert Grasu XXL pe terasa Mega Mall

LaLaLaLa…  continuăm seria concertelor la MAX cu un nou show pe 13 iunie.  Grasu XXL aduce pe terasa Mega Mall  vibe-ul de vară și distracție cu un concert de zile mari, de la care fanii adevărați nu au voie să lipsească.

Intrare liberă, distracţie pe cinste!

În plus, pe 13 iunie, de la ora 18:00 până la 23:00, ești invitat la Summer Shopping Night – un maraton de oferte exclusivemomente speciale și alte surprize hot doar la Mega Mall!

Dă startul verii la Summer Shopping Night

Ține minte data de 13 iunie!

De la ora 18:00 până la 23:00, ești invitat la Summer Shopping Night – un maraton de oferte exclusive, momente speciale și alte surprize hot doar la Mega Mall!

De la pantofi la costum de baie, cosmetice și haine, de Summer Shopping Night îți reînnoiești întreaga garderobă de vară.

Dacă rămâi fără energie în timpul sesiunii nocturne de shopping, poți oricând să iei o pauză și să mănânci la restaurantul preferat sau pe terasă.

Recomandăm să îți iei cele mai confortabile încălțări pe care le ai ca să ții pasul cu MEGA REDUCERILE exclusive care te așteaptă în magazine!

Iată ce reduceri avem pentru tine!

În plus, de la ora 20:45, ți-am pregătit un mega concert Grasu XXL pe terasa 2B  ca să intri în atmosfera de party.

Așadar, miercuri nu ai voie să îți faci alte planuri. Ne vedem la Mega Mall să întâmpinăm vara cu stil!

Concert Mihai Mărgineanu & band

La Festivalul Gustului Românesc  – festivalul creat de Chef Cătălin Scărlătescu, care va poposi pe terasa Mega Mall– nu celebrăm doar mâncarea tradițional românească, ci și muzica autohtonă!

Vino vineri, 1 iunie, de la ora 21.00, să cânți și să dansezi pe ritmuri din folclorul urban alături de Mihai Mărgineanu & band. 

Accesul este liber, distracția garantată!