Super show de stand-up comedy cu Dan Badea pe terasa Mega Mall

Știm cât de benefică este o porție copioasă de râs pentru starea ta de bine. De aceea, am pregătit un mega show de stand-up comedy pe 16 august, de la ora 20:30. 

Pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B, vine Dan Badea Chiar El, care promite un spectacol savuros de la prima la ultima replică, în stilul ironic ce l-a consacrat.

Glumele fine ale lui Badea sunt inspirate din realitatea cotidiană, tocmai de aceea biletele la spectacolele lui se vând mai repede decât covrigii calzi dimineața. Noroc că accesul la show-ul de pe terasa Mega Mall este liber. Strânge-ți gașca de prieteni și veniți să serviți o porție copioasă de râs la înălțime!

Şi cum niciun număr special de stand-up comedy nu poate începe fără o deschidere în stil mare, Dan Ţuţu, finalist iUmor, vine să pregătească terenul pentru Dan Badea. Pe Dan Ţuţu îl ştie o ţară întreagă după ce şi-a povestit  bucăţi din viaţă pe scena iUmor, stârnind hohote de râs şi nenumărate aplauze.

Atenție! Acest eveniment este dedicat doar celor care vor să se distreze la MAX!

 

Luca Valentin aduce magia trick-urilor pe terasa Mega Mall

Vara asta, te distrezi cel mai bine la înălțime, pe terasa Mega Mall! 

Sâmbătă, 11 august, de la 20:30, Luca Valentin ne va încânta cu un mega show de bartending pe terasa Mega Mall, nivel 2B.

Multiplu campion național și internațional, finalist la ”Românii au talent”, Luca Valentin surprinde prin naturalețea cu care manevrează echipamentele din bar, îndemânarea și trucurile lui făcându-i pe spectatori să creadă că legile fizicii nu se aplică în cazul lui.

În plus, Luca Valentina va pregăti 150 de shot-uri delicioase pe care le va oferi spectatorilor.  Iar atmosfera de party va fi animată de un DJ care va mixa muzică bună, pe placul tuturor.

Ia-ți trupa de prieteni și veniți să  vedeți cum ”zboară” sticlele pe terasa Mega Mall! 

PS: Ne place să credem că terasa Mega Mall este unul dintre cele mai instagramabile locuri din oraș. Vezi AICI ce poze wow ies la înălțime.

Vino să descoperi minunata cultură africană chiar la Mega Mall, de Ziua Africii

De Ziua Africii, aducem atmosfera de vacanţă pe terasa trickSHOT Mega Mall printr-un eveniment dedicat culturii africane tradiţionale.

Pe 26 mai, îmbinăm utilul cu plăcutul şi te invităm să explorăm împreună diversitatea culturală africană, cât şi gastronomia inedită ce îi diferenţiază de restul popoarelor.

Am pregătit o serie de activităţi tematice care oferă informaţii despre cultura africană într-un mod interactiv şi distractiv. Cei mici vor fi fascinaţi de noutatea adusă de tradiţia africană, iar cei mari pot savura o seară caldă de mai, într-o companie specială.

Evenimentul debutează cu un număr spontan de drumming unde copiii pot intra în doar câteva minute în ritmul muzicii, fără a avea experinţă muzicală. Drummingul este o modalitate rapidă şi naturală de a relaxa participanţii şi de a elibera energie.

Pe ritmuri afro-funk, participanţii sunt aşteptaţi să cunoască arta culinară de pe întreg continentul african. Orez basmati cu curry pudră, Malsouka şi Babotie sunt doar câtebva dintre reţetele cu iz de savană pe care le poţi descoperi.

Intrarea este liberă.

PROGRAM

  • 16:00 – 16:30 –  Atelier de Tobe Africane pentru copii
  • 17:00 – 18:00  – Workshop de African Drumming pentru adulți și atelier de acordat tobe
  • 17:00 – 18:00  –  Atelier de confecționat instrumente de percuție pentru copii
  • 18:15 – 19:15 –  Dans African cu Dalanda
  • 19:15- 20:30 –  DJ SET cu  DJ NoHow & degustare mâncaruri africane
  • 20:30 – 21.00 – Demonstrație de percuție tradițional africană împreuna cu elevii Ikhaya Drum
  • 21:00 – 22:00  – Afro Jam Session cu Balasa Percussion, Lolo Noukpetor, Melak (Nopame) și Tavi Scurtu(A-C Leonte)
  • 22:00 – 23:00   DJ SET cu NoHow

Vino şi tu să faci cunoştinţă cu specificul african şi să petreci la înălţime o seară relaxantă alături de cei dragi pe terasa trickSHOT Mega Mall!

 

 

 

KitchenAid: demonstrație culinară – Mega Mall

Weekend-ul acesta te invităm alături de noi în universul gastronomic KitchenAid!
Te așteptăm în Mega Mall Bucureşti să vezi cât de ușor prinde viață Culinary Center, gama de accesorii pentru mixerul nr. 1 în lume.
Vei lua parte la o demonstrație live de (pre)cooking, cu accesoriile pentru tocat carne, preparare paste și ravioli, tăiere spiralată, feliere, răzuire și mărunțire fructe, legume și brânzeturi. Toate cu un singur mixer multifuncțional: KitchenAid.
Ne vedem sâmbătă și duminică în fața magazinului KitchenShop!

Piano Beats Show @ Manufaktura

Pe 1 martie, începând cu ora 19:00, Omar Secada va  seta o atmosferă caldă, de neuitat cu al său  Piano Beats Show.

Te aşteptăm să petreci prima seară de primăvară pe ritmuri dulci de pian la Manufaktura by Doncafe Mega Mall. Hai şi tu!