KitchenAid: demonstrație culinară – Mega Mall

Weekend-ul acesta te invităm alături de noi în universul gastronomic KitchenAid!
Te așteptăm în Mega Mall Bucureşti să vezi cât de ușor prinde viață Culinary Center, gama de accesorii pentru mixerul nr. 1 în lume.
Vei lua parte la o demonstrație live de (pre)cooking, cu accesoriile pentru tocat carne, preparare paste și ravioli, tăiere spiralată, feliere, răzuire și mărunțire fructe, legume și brânzeturi. Toate cu un singur mixer multifuncțional: KitchenAid.
Ne vedem sâmbătă și duminică în fața magazinului KitchenShop!

Piano Beats Show @ Manufaktura

Pe 1 martie, începând cu ora 19:00, Omar Secada va  seta o atmosferă caldă, de neuitat cu al său  Piano Beats Show.

Te aşteptăm să petreci prima seară de primăvară pe ritmuri dulci de pian la Manufaktura by Doncafe Mega Mall. Hai şi tu!

 

Primăvara începe cu Portret de Femeie

Primăvara începe cu tine, femeie dragă! Iar primăvara lui 2018 începe cu Portret de Femeie,  portretul tău, care însumează trăirile de peste ani, dragostea mocnind în ochi, zâmbetul cuceritor şi privirea de învingătoare.

Nu vrem să lăsăm primăvara să se piardă în negura timpului fără a te sărbători aşa cum meriţi. De aceea, îţi oferim în dar o şedinţă foto profesională în cadrul unei campanii speciale, care celebrează femeia. În perioada 8-15 martie, între 16:00 şi 21:00,  la etajul 2, în incinta Trickshot Mega Mall, găzduim cel mai frumos maraton de fotografie publică din România, semnat de Foto Union: Portret de Femeie.

Te invităm să te înscrii telefonic la 0762.293.966 (Claudia Braşoveanu) pentru a participa la şedinţa foto ce îţi asigură un portret original de pus în ramă. Fotografiile vor fi realizate și editate la cel mai înalt nivel de profesionalism. Ajuns la a opta ediţie, proiectul iniţiat de Cristian Şuţu a surprins an de an cele mai frumoase portrete a sute de femei speciale, ca tine. Vezi aici cele mai bune fotografii de la ediția din 2017.

Şedinţele foto se realizează individual şi durează aproximativ 10 minute pentru fiecare persoană în parte. Maieştrii de la Foto Union te vor fotografia din mai multe cadre, urmând să primeşti fotografia cea mai bună. Fotografiile vor fi livrate în zilele următoare şedinţei foto pe adresa de email cu care te vei înscrie.

Participarea este gratuită. Programarea telefonică este obligatorie şi se realizează individual.

Te aşteptăm să îţi iei un mărţişor inedit, ce merită arătat şi strănepoţilor!

Târg de Valentine’s Day și Mărțișor

În perioada 12 februarie – 12 martie, te așteptăm la Mega Mall la un târg 2 în 1: târgul ce vestește primăvară și sărbătorește îndrăgostiții!

Vino să găsești cadoul perfect pentru jumătatea ta, ca să îi arăți cât de multe contează pentru tine și să faci surprize frumoase doamnelor și domnișoarelor din viața ta în luna martie.

La nivel – 1, vei descoperi cele mai simpatice idei de daruri pentru cei dragi pentru ca Valentine’s Day, Dragobetele, 1 și 8 martie să fie cele mai magice de până acum.

Din ce poți alege?

bijuterii
rame foto
cosmetice
ceasuri
accesorii din piele
dulciuri
cărți
obiecte artizanale
mărțișoare hand made
mărțișoare din argint

Toate care șoptesc dragoste!