Mini distracție de 1 Iunie

De 1 Iunie sărbătorim împreună Ziua Copilului!

Vino și tu împreună cu cei mici la Smyk All for Kids pentru a ne distra împreună la o mini cursă cu mini mașini.

Distracția este garantată!

Fă cunoştinţă cu Unikitty şi prietenii ei

Unikitty, prințesa bucuriei și optimismului, își mută regatul la Cartoon Network, în cel mai nou serial de aventuri.

Te așteptăm sâmbătă, 19 mai, la Mega Mall, începând cu ora 16.00, la nivelul 1, zona Peek & Cloppenburg, cu cei mici și prietenii lor ca să exploreze lumea distracției Prințesei Unikitty!

Se vor servi, dupa regulile prinţesei, sclipici cât cuprinde, zâmbete largi și roz strălucitor!

Iar pentru o extradoză de sclipici, scântei și prietenie, urmăriți serialul „Unikitty”, din 21 mai, de luni până vineri, de la 18:40, doar la Cartoon Network!

Vino să descoperi minunata cultură africană chiar la Mega Mall, de Ziua Africii

De Ziua Africii, aducem atmosfera de vacanţă pe terasa trickSHOT Mega Mall printr-un eveniment dedicat culturii africane tradiţionale.

Pe 26 mai, îmbinăm utilul cu plăcutul şi te invităm să explorăm împreună diversitatea culturală africană, cât şi gastronomia inedită ce îi diferenţiază de restul popoarelor.

Am pregătit o serie de activităţi tematice care oferă informaţii despre cultura africană într-un mod interactiv şi distractiv. Cei mici vor fi fascinaţi de noutatea adusă de tradiţia africană, iar cei mari pot savura o seară caldă de mai, într-o companie specială.

Evenimentul debutează cu un număr spontan de drumming unde copiii pot intra în doar câteva minute în ritmul muzicii, fără a avea experinţă muzicală. Drummingul este o modalitate rapidă şi naturală de a relaxa participanţii şi de a elibera energie.

Pe ritmuri afro-funk, participanţii sunt aşteptaţi să cunoască arta culinară de pe întreg continentul african. Orez basmati cu curry pudră, Malsouka şi Babotie sunt doar câtebva dintre reţetele cu iz de savană pe care le poţi descoperi.

Intrarea este liberă.

PROGRAM

 • 16:00 – 16:30 –  Atelier de Tobe Africane pentru copii
 • 17:00 – 18:00  – Workshop de African Drumming pentru adulți și atelier de acordat tobe
 • 17:00 – 18:00  –  Atelier de confecționat instrumente de percuție pentru copii
 • 18:15 – 19:15 –  Dans African cu Dalanda
 • 19:15- 20:30 –  DJ SET cu  DJ NoHow & degustare mâncaruri africane
 • 20:30 – 21.00 – Demonstrație de percuție tradițional africană împreuna cu elevii Ikhaya Drum
 • 21:00 – 22:00  – Afro Jam Session cu Balasa Percussion, Lolo Noukpetor, Melak (Nopame) și Tavi Scurtu(A-C Leonte)
 • 22:00 – 23:00   DJ SET cu NoHow

Vino şi tu să faci cunoştinţă cu specificul african şi să petreci la înălţime o seară relaxantă alături de cei dragi pe terasa trickSHOT Mega Mall!

 

 

 

Atelier de construcție LEGO®

De Ziua Copilului, Magazinul Certificat LEGO® vă invită să luați parte la construirea unui uriaș castel medieval din aproximativ 100.000 de piese LEGO.Copiii cu vârsta începând de la 4 ani sunt așteptați să dea o mână de ajutor la construirea castelului înalt de peste 1.5 m.

Participanții vor construi ”blocurile de piatră” din care o sa fie ridicat mărețul castel.Evenimentul de construcție LEGO va avea loc în data de 1 iunie 2018, între orele 10:00-22:00, în fața Magazinului Certificat LEGO de la Nivelul –1.

Hai să ne jucăm cu cei mai tari super eroi!

Gașca PJ MASKS ajunge în oraș cu chef de aventură! Și caută copii curajoși care să îi ajute în misiunea specială de a salva ziua prin distracție.

Pisoi, Bufniță și Șopi vin la Mega Mall în perioada 25 mai – 10 iunie să facă cunoștință cu fanii în cadrul unei expoziții interactive pentru copii. PJ MASKS (Eroii în pijama) promit o experiență distractivă presărată cu momente interactive și educative.

Expoziția se poate vizita în grupuri de maximum 25 de copii în intervalul orar 10:00-20:00. Fiecare tur al expoziției durează aproximativ 45 de minute și este împărțit în mai multe zone  și activități ce vor stârni curiozitatea și imaginația celor mici:

 • Sediul ”Eroii în pijama”

Pentru început, copiii vor afla povestea celor trei super eroi care salvează ziua de fiecare dată.

 • Zona PARKOUR

În spațiul special amenajat, prichindeii se pot antrena pentru misiuni și pot vedea cum arată o noapte din viața celor trei eroi curajoși care asigură liniștea orașului.

 • Zona ,,ESTE TIMPUL SĂ DEVII UN EROU’’

Cei mici își pot alege masca personajului preferat și pot vedea cum arată cu costumul acestuia.

 • Zona ATELIER ACTIVITĂȚI

În această zonă, participanții vor desena, vor rezolva puzzle-uri și vor avea parte de multe alte activități creative ce au menirea să le stimuleze imaginația, ajutându-i să descopere lucruri noi.

 • Zona PHOTOBOOTH

Cei mici se vor vizualiza direct în desenul animat, alături de eroii preferați. La final, cei mici vor obtine un link de unde se pot descărca pozele.

 • SCENA

La finalul turului, micii eroi vor avea ocazia să facă poze cu Eroii în pijamale.

Participarea este gratuită, pe bază de rezervare.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0756.140.191 sau pe adresa  rezervari@megamallbucuresti.ro.

Dedică-i timp celui mic și vino cu el să petreacă aventuri de neuitat în compania personajelor preferate din desenele animate!