Hai să încerci LEGO Ninjago Spinjutzu!

Pe 1 septembrie hai la Mega Mall să devii un LEGO Ninjago Spinjutzu Master. Acțiunea se desfășoară în fața magazinului SMYK All for kids, între orele 12:00-20:00.

Dacă te-am convins hai și tu să încerci LEGO Ninjago Spinjutzu! Ne vedem în fața magazinului cu premii și distracție pentru participanți.

Vino la marea finală națională Kendama Seven to Smoke!

Pe 8 iulie, nimeni alții decât CRBL si OASE te provoacă să te întreci în trick-uri cu cea mai tare jucărie a momentului: kendama. Antrenează-te și poți fi încoronat campionul neînvins din Mega Mall și chiar din întreaga țară!

Concursul KENDAMA – 7 TO SMOKE se va desfășura între orele 17:00 – 19:00 și se desfășura pe sistem piramidal. Concurenții vor forma grupe de câte 5, 7 sau 10 jucători, în funcţie de numărul total de participanţi, cărora li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL. Din fiecare grupă, se va califica în etapa următoare doar cel mai bun concurent. Cei mai buni 5 concurenți vor merge mai departe către finală, conform jurizării lui CRBL – jucător profesionist de Kendama și posesorul celei mai mari colecții de Kendama din România.

Astfel că în finala pe București se vor întrece cei mai buni 5 concurenți înscriși la concurs. CRBL va da un trick celor 5 finalişti, iar în funcţie de cât de bine reuşesc să redea trick-ul respectiv, se va decide marele câștigător.

Tricklist

  1. One turn airplane, ufo
  2. 2 turn lighthouse, flip in
  3. Double whirlwind
  4. Spacewalk swap spike
  5. Swing bird, flip ovet the valley, flip in
  6. Juggle spike
  7. Lunar flip lunar, flip in
  8. Airplane, 1.5 tradespike
  9. Stuntplane, inward flip
  10. Around the downspike

Câştigătorul finalei pe București va intra în cursa pentru titlul de cel mai talentat jucător Kendama din țară, alături de 9 finaliști ai concursurilor Kendama Seven to Smoke organizate în țară.

Cei nouă finaliști vin din următoarele orașe: Deva, Târgu Jiu, Severin, București (ediția din 24 martie), Constanța, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Brăila.

Cel de-al 10-lea finalist poți fii chiar tu!

Marea finală națională se va da între cei mai perspicace 10 jucători, iar cel care demonstrează că știe să execute cele mai impresionante scheme va pleca acasă cu marele trofeu Kendama și alte premii.

Uite cât de tare a fost la concursul Kendama Seven to Smoke din  24 martie de la Mega Mall!

*Menţiuni importante:

Regulamentul concursului este disponibil AICI.  

Înscrierile se realizează în ziua concursului, în intervalul orar 15:00 – 17:00prin completarea formularului de înscriere și a formularului de consimțământ. Concursul va începe la ora 17:00.

Vino pe 8 iulie la Mega Mall să ne distrăm împreună la MAX, alături de CRBL și OASE!

Vino să descoperi magia copilăriei!

Bebe Supermarket este dedicat ţie şi copilului tău, iar de 1 iunie şi-a propus să aducă şi mai multă bucurie celor mici printr-o serie de activităţi dedicate acestora.

În faţa magazinului de la nivelul -1, pe cei mici îi aşteaptă un spaţiu special amenajat unde aceştia se vor juca şi vor socializa cu alţi prichindei.

În plus, cei mici vor avea ocazia să participe la două ateliere Solaris în cadrul cărora vor jongla cu ingrediente fresh şi vor învăţa cât de important  este pentru organismul lor să consume alimente sănătoase.

Iar de la ora 18:00, cei mici vor păşi într-o lume de basm a teatrului de păpuşi.

BONUS: promoţii şi discounturi speciale în magazin!

Hai la joacă şi distracţie cu prichindelul tău!

Distracție garantată pentru cei mici

De 1 Iunie magazinul Smyk All for Kids devine teren de joacă!

Copiii sunt invitați între orele 12:00 – 18:00 alături de părinți, să joace două dintre cele mai îndrăgite jocuri: Șotron și Aruncatul la țintă!

De asemenea, participanții se pot înscrie la tombola în cadrul căreia pot câștiga unul dintre cele șase pachete de jucării sau 50% reducere.

Mini distracție de 1 Iunie

De 1 Iunie sărbătorim împreună Ziua Copilului!

Vino și tu împreună cu cei mici la Smyk All for Kids pentru a ne distra împreună la o mini cursă cu mini mașini.

Distracția este garantată!