Descoperă Povestea Slujitoarei la Mega Mall, alături de HBO

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea Slujitoarei difuzat de HBO, descrie povestea vieții în Gilead, o societate totalitară  ce se confruntă cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere. Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. În această societate terifiantă, Offred trebuie să supraviețuiască umilințelor la care este supusă, iar scopul ei este unul singur:  să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Pe 16 și 17 iunie, HBO aduce la Mega Mall povestea intrigantă a lui Offred.  Vino între orele 16:00 și 20:00 să faci cunoștință cu o lume anormală ce accentuează câteva dintre problemele societății în care trăim.

În plus, poți câștiga:

  • unul dintre cele două costume tematice
  • luni gratuite la HBO GO
  • sute de premii originale HBO

PS: Nu uita că prima lună de HBO GO este gratuită! Happy binging!

 

 

 

Meciurile din Campionat se joacă live pe terasa 2B

Indiferent dacă ești sau nu microbist, cel mai probabil o să vrei să trăiești suspansul celor mai a;teptate meciuri ale verii alături de prietenii tăi. Și cum Meciurile din Campionat se văd cel mai bine în aer liber, ți-am pregătit setup-ul ideal pe terasa Mega Mall.

Te așteptăm să vezi toate meciurile live pe două ecrane curbate 15mp,  indiferent de ora de difuzare. Iar dacă fotbalul îți provoacă sete, poți savura oricând o băutură fresh de la restaurantele tale preferate de pe terasă și din food court. În plus, te poți relaxa pe unul dintre pufii confortabili de pe terasa 2B.

Nu trebuie să ratezi cele mai importante meciuri din fazele grupelor. Meciurile de pe 15, 21 și 28 iunie, se anunță a fi spectaculoase până la ultimul fluier.

  • 15 iunie, ora 21.00: Portugalia – Spania
  • 21 iunie, ora 21.00: Argentina – Ciroația
  • 28 iunie, ora 21.00:  Anglia – Belgia

Chiar dacă România nu se află pe tabelă, cu siguranță ți-ai ales deja favoriții și abia aștepți să vezi dacă vor ajunge să joace în marea finală din 15 iulie.

PROGRAM DE DIFUZARE 14 iunie -15 iulie

PS:Cu o zi înainte de a deschide sezonul de vizionare FIFA, pe 13 iunie, te așteptăm să ne pregătim de distracție la un maraton de reduceri exclusive. Bonus: concert Grasu XXXL. * Intrare liberă *

Dă startul verii la Summer Shopping Night

Ține minte data de 13 iunie!

De la ora 18:00 până la 23:00, ești invitat la Summer Shopping Night – un maraton de oferte exclusive, momente speciale și alte surprize hot doar la Mega Mall!

De la pantofi la costum de baie, cosmetice și haine, de Summer Shopping Night îți reînnoiești întreaga garderobă de vară.

Dacă rămâi fără energie în timpul sesiunii nocturne de shopping, poți oricând să iei o pauză și să mănânci la restaurantul preferat sau pe terasă.

Recomandăm să îți iei cele mai confortabile încălțări pe care le ai ca să ții pasul cu MEGA REDUCERILE exclusive care te așteaptă în magazine!

Iată ce reduceri avem pentru tine!

În plus, de la ora 20:45, ți-am pregătit un mega concert Grasu XXL pe terasa 2B  ca să intri în atmosfera de party.

Așadar, miercuri nu ai voie să îți faci alte planuri. Ne vedem la Mega Mall să întâmpinăm vara cu stil!

Seară de stand-up comedy cu Natanticu și Mane Voicu

Știm cât de benefică este o porție copioasă de râs pentru starea ta de bine. Ne dorim să întâmpini vara cu veselie și ți-am pregătit un mega show de stand-up comedy pe 9 iunie, de la ora 20:30.

Pe terasa 2B, vin Natanticu și Mane Voicu, puși pe șotii și glume fine ce promit un spectacol savuros de la prima la ultima replică.

În cei peste 10 ani de carieră, Cosmin Natanticu a urcat pe scenă de sute de ori, unde a stârnit hohote de râs și ropote de aplauze atât la spectacole din țară, cât și din diasporă.

Pe Mane Voicu îl știi de la iUmor, unde a impresionat spectatorii cu glume bune și ambiție de fier. Celebru l-au făcut și numerele de excepție alături de veterani ai stand-up-ului românesc.

Vino cu gașca să savurați o reprezentație de stand-up comedie la înălțime!

Intrare liberă, distracție garantată.

Secom te premiază

Distracție, timp de calitate în familie, experiențe și amintiri de neuitat! Vara asta le poti avea pe toate!

Vino în magazinul Secom din Mega Mall de la etajul 1 în perioada 16 mai – 30 iunie, cumpără oricare două produse și poți câștiga: o excursie în parcul tău de distracții favorit din Europa și mii de premii instant!

Regulamentul este disponibil în mod gratuit în magazinul Secom și pe website