International Burger Fest by PikaKlara

Vino cu un apetit mare pe terasa Mega Mall şi bucură-te de unul dintre preparatele-vedetă ale anului: BURGERUL.

Duminică, 26 august, între 12:00 şi 22:00, echipa PikaKlara pregăteşte pentru tine reţete de burgeri inspirate din întreaga lume, de la New York până la Hamburg. Ce zici de un burger cu brânză de capră franţuzească sau de un burger Currywurst cu cârnaţi germani?

Dar asta nu este tot, avem şi o surpriză pentru tine – un mega concurs pe Facebook care îţi poate aduce un burger delicios şi o băutură răcoritoare.  Stay tuned!

Super show de stand-up comedy cu Dan Badea pe terasa Mega Mall

Știm cât de benefică este o porție copioasă de râs pentru starea ta de bine. De aceea, am pregătit un mega show de stand-up comedy pe 16 august, de la ora 20:30. 

Pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B, vine Dan Badea Chiar El, care promite un spectacol savuros de la prima la ultima replică, în stilul ironic ce l-a consacrat.

Glumele fine ale lui Badea sunt inspirate din realitatea cotidiană, tocmai de aceea biletele la spectacolele lui se vând mai repede decât covrigii calzi dimineața. Noroc că accesul la show-ul de pe terasa Mega Mall este liber. Strânge-ți gașca de prieteni și veniți să serviți o porție copioasă de râs la înălțime!

Şi cum niciun număr special de stand-up comedy nu poate începe fără o deschidere în stil mare, Dan Ţuţu, finalist iUmor, vine să pregătească terenul pentru Dan Badea. Pe Dan Ţuţu îl ştie o ţară întreagă după ce şi-a povestit  bucăţi din viaţă pe scena iUmor, stârnind hohote de râs şi nenumărate aplauze.

Atenție! Acest eveniment este dedicat doar celor care vor să se distreze la MAX!

 

Luca Valentin aduce magia trick-urilor pe terasa Mega Mall

Vara asta, te distrezi cel mai bine la înălțime, pe terasa Mega Mall! 

Sâmbătă, 11 august, de la 20:30, Luca Valentin ne va încânta cu un mega show de bartending pe terasa Mega Mall, nivel 2B.

Multiplu campion național și internațional, finalist la ”Românii au talent”, Luca Valentin surprinde prin naturalețea cu care manevrează echipamentele din bar, îndemânarea și trucurile lui făcându-i pe spectatori să creadă că legile fizicii nu se aplică în cazul lui.

În plus, Luca Valentina va pregăti 150 de shot-uri delicioase pe care le va oferi spectatorilor.  Iar atmosfera de party va fi animată de un DJ care va mixa muzică bună, pe placul tuturor.

Ia-ți trupa de prieteni și veniți să  vedeți cum ”zboară” sticlele pe terasa Mega Mall! 

PS: Ne place să credem că terasa Mega Mall este unul dintre cele mai instagramabile locuri din oraș. Vezi AICI ce poze wow ies la înălțime.

Trăiește frumusețea verii în valuri de premii!

Destinația ta favorită de shopping și distracție din oraș ți-a pregătit noi surprize, așa cum te-am obișnuit:

 • Evenimente la înălțime pe terasa Mega Mall – vezi detalii AICI
 • Restaurante și terase pe gustul tău
 • Reduceri și oferte constante pe care le poți urmări AICI

În plus, vara asta, premiile merg cu tine în vacanță!

Cumpărăturile de minimum 200 de lei din magazinele din Mega Mall îți aduc unul dintre cele 3200 de seturi de vacanță de la SEPHORA.

Pentru a-ți ridica premiul instant, te așteptăm cu bonurile de cumpărături la Biroul de Premiere de la nivelul 1, în fața magazinului SEPHORA.

*Mențiuni importante

Premiile se acordă în limita stocului disponibil.

Bonurile fiscal pot fi utilizate exclusiv în ziua în care au fost emise.

Valoare de 200 de lei poate fi cumulate pe unul sau mai multe bonuri fiscal, din aceeași zi calendaristică.

Campania este valabilă în perioada 10-29 iulie.

Consultă regulamentul campaniei AICI.

Spor la cumpărături!

Vino la marea finală națională Kendama Seven to Smoke!

Pe 8 iulie, nimeni alții decât CRBL si OASE te provoacă să te întreci în trick-uri cu cea mai tare jucărie a momentului: kendama. Antrenează-te și poți fi încoronat campionul neînvins din Mega Mall și chiar din întreaga țară!

Concursul KENDAMA – 7 TO SMOKE se va desfășura între orele 17:00 – 19:00 și se desfășura pe sistem piramidal. Concurenții vor forma grupe de câte 5, 7 sau 10 jucători, în funcţie de numărul total de participanţi, cărora li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL. Din fiecare grupă, se va califica în etapa următoare doar cel mai bun concurent. Cei mai buni 5 concurenți vor merge mai departe către finală, conform jurizării lui CRBL – jucător profesionist de Kendama și posesorul celei mai mari colecții de Kendama din România.

Astfel că în finala pe București se vor întrece cei mai buni 5 concurenți înscriși la concurs. CRBL va da un trick celor 5 finalişti, iar în funcţie de cât de bine reuşesc să redea trick-ul respectiv, se va decide marele câștigător.

Tricklist

 1. One turn airplane, ufo
 2. 2 turn lighthouse, flip in
 3. Double whirlwind
 4. Spacewalk swap spike
 5. Swing bird, flip ovet the valley, flip in
 6. Juggle spike
 7. Lunar flip lunar, flip in
 8. Airplane, 1.5 tradespike
 9. Stuntplane, inward flip
 10. Around the downspike

Câştigătorul finalei pe București va intra în cursa pentru titlul de cel mai talentat jucător Kendama din țară, alături de 9 finaliști ai concursurilor Kendama Seven to Smoke organizate în țară.

Cei nouă finaliști vin din următoarele orașe: Deva, Târgu Jiu, Severin, București (ediția din 24 martie), Constanța, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Brăila.

Cel de-al 10-lea finalist poți fii chiar tu!

Marea finală națională se va da între cei mai perspicace 10 jucători, iar cel care demonstrează că știe să execute cele mai impresionante scheme va pleca acasă cu marele trofeu Kendama și alte premii.

Uite cât de tare a fost la concursul Kendama Seven to Smoke din  24 martie de la Mega Mall!

*Menţiuni importante:

Regulamentul concursului este disponibil AICI.  

Înscrierile se realizează în ziua concursului, în intervalul orar 15:00 – 17:00prin completarea formularului de înscriere și a formularului de consimțământ. Concursul va începe la ora 17:00.

Vino pe 8 iulie la Mega Mall să ne distrăm împreună la MAX, alături de CRBL și OASE!