Ia-ţi ceva nou, că te paşte un cadou!

Vine, vine primavara si cu ea cadourile de Paste! Asa ca Iepuraşul a poposit la Mega Mall, unde a găsit toate produsele de care are nevoie pentru a aduce bucurie tuturor, de la mic la mare. Astfel, a decis să rămână la Mega Mall în perioada 26 martie – 7 aprilie şi te aşteaptă la cumpărături să te premieze cu mii de electrocasnice.

Ce trebuie să faci ca să primeşti un cadou de la Iepuraş?

Vino la cumpărături în Mega Mall, ia tot ce îţi place din magazinele preferate atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi. Pofteşte la Info Desk cu bonurile în valoare de minimum 300 de lei din orice magazin din Mega Mall şi primeşti pe loc unul dintre cele şase electrocasnice, toate ajutoare de încredere pentru activităţile din prag de sărbătoare.

Ce poți câștiga?

 • Storcător de citrice
 • Mixer de mână
 • Cafetieră
 • Râşniţă cafea
 • Fierbător de apă
 • Fier de călcat

*Menţiuni:

 • În situaţia în care participanţii prezintă un bon fiscal mai mare sau chiar multiplu de 300 de lei, aceştia nu primesc mai multe premii instant. Fiecare participant are dreptul la un singur premiu într-o zi calendaristică.
 • Un bon fiscal emis de magazinele din cadrul Centrului Comercial care nu a fost folosit în ziua emiterii sale nu mai poate fi folosit pentru revendicarea unui premiu.
 • Pot fi cumulate maximum 2 bonuri din unităţile de tip cafenele, restaurante şi fast food şi maximum 1 bon emis de hypermarketul Carrefour.
 • Premiul se oferă în funcţie de numele aparatului electrocasnic scris pe talonul răzuibil pe care participanţii îl primesc după ce prezintă bonurile din ziua calendaristică respectivă.

Spor la cumpărături!

Consultă regulamentul integral al campaniei aici.

 

 

 

 

Ben 10 se transformă în Torţa Vie la Mega Mall

Ben 10, eroul iubit de toţi copiii, porneşte într-o nouă aventură pe 31 martie şi 1 aprilie la Mega Mall. Cu ajutorul ceasului special numit Omnitrx, Ben 10 va lua forma lui Torţă Vie, o specie de extraterestru cu puteri incredibile.

Ben GIF - Find & Share on GIPHY

Dacă ştii că cel mic este fan Ben 10, hai la Mega Mall să îl întâlnească pe Torţă Vie şi să facă poze alături de îndrăgita mascotă. Mai mult, fotografia o primeşti pe loc, cât ai zice “Ben 10”.  În zona special amenajată, copiii vor avea ocazia socializeze şi să îşi provoace imaginaţia colorând scene din serialul “Ben 10” în nuanţele preferate.

Când?

 • 31 martie şi 1 aprilie, interval orar 16:00-20:00

Unde?

 • Nivel 1, zona magazinului Peek&Cloppenburg

Intrare este gratuită.

Hai la joacă cu Torta Vie la Mega Mall!

Consultă regulamentul evenimentului aici.

KitchenAid: demonstrație culinară – Mega Mall

Weekend-ul acesta te invităm alături de noi în universul gastronomic KitchenAid!
Te așteptăm în Mega Mall Bucureşti să vezi cât de ușor prinde viață Culinary Center, gama de accesorii pentru mixerul nr. 1 în lume.
Vei lua parte la o demonstrație live de (pre)cooking, cu accesoriile pentru tocat carne, preparare paste și ravioli, tăiere spiralată, feliere, răzuire și mărunțire fructe, legume și brânzeturi. Toate cu un singur mixer multifuncțional: KitchenAid.
Ne vedem sâmbătă și duminică în fața magazinului KitchenShop!

Vino şi tu la cel mai tare concurs de Kendama!

Pe 24 martie, nimeni altul decât CRBL te provoacă să te întreci în trick-uri cu cea mai tare jucărie a momentului: kendama. Antrenează-te și poți fi încoronat campionul neînvins din Mega Mall!

Concursul KENDAMA – 7 TO SMOKE se va desfășura între orele 17:00 – 20:00 și va avea 3 etape, în care concurenții vor fi grupați în funcţie de numărul total de participanţi și li se va cere să execute cât mai bine trick-urile propuse de CRBL. Cei care se descurcă cel mai bine vor merge mai departe către etapa următoare, juriul fiind însuși CRBL – jucător profesionist de Kendama.

În finală se vor întrece cei mai buni 7 concurenți. CRBL va da un trick celor 7 finalişti, iar în funcţie de cât de bine reuşesc să redea trick-ul respectiv, se va decide ordinea de intrare în concurs, în şir indian, de la 1 la 7.  Concursul începe în ordinea menţionată mai sus, Battle of Ken, 1 vs. 1 pentru 1 singur punct. Astfel, câştigătorul primeşte un punct, iar pierzătorul trece la coada şirului indian. Concurentul care ajunge primul la 7 puncte este declarat câştigătorul concursului KENDAMA – 7 TO SMOKE. 

Poţi fi chiar tu campionul care pleacă acasă cu marele premiu: 7 produse Kendama Sweets. Vino pe 24 martie la Mega Mall să ne distrăm împreună!

*Menţiuni importante:

 • Formularul de înscriere  trebuie însoțit de formularul de consimțământ al părintelui-tutorelui şi să îl aibă în posesie pentru înscrierea la eveniment.
 • Participarea la concurs se face cu kendama proprie.
 • Concursul este de tip battle of ken.

Înscrierile se realizează în ziua concursului, în intervalul 15:00 – 17:00. 

Vezi Regulamentul complet aici

Vino şi tu să vezi colecţia de peste 500 de kendame a lui CRBL!

Ești pasionat de Kendama, cea mai tare jucărie a momentului? Îți place să încerci super scheme și să te întreci în îndemânare și strategie cu prietenii? Ți-am pregătit o mega surpriză: expoziția de peste 500 de kendame a lui CRBL vine la Mega Mall special pentru tine!

În perioada 19 martie – 5 aprilie, vino la Mega Mall să vezi peste 500 de modele pe care CRBL le-a colecţionat pe parcursul a 9 ani. Unele dintre ele se folosesc pentru anumite scheme, au mărimi și greutăți diferite, sunt confecționate din diverse tipuri de lemn și colorate distinct.

În plus, pe 24 martie te așteptăm la cel mai tare concurs de Kendama, jurizat chiar de CRBL, jucător profesionist de Kendama! Vino să te întreci cu ceilalți candidați în cele mai ingenioase trick-uri cu cea mai populară jucărie care a făcut furori. Spune-le şi prietenilor tăi să vină să te susţină!

Mai multe detalii despre concursul 7 to Smoke sunt aici.