Copiii fericiți au părinți pricepuți la joacă!

Ești un părinte care nu ştie ce jocuri să mai inventeze ca să petreacă distractiv și educativ timpul pe care îl are cu copilul său? Relaxează-te și vino să o cunoști pe Mirela Retegan, Antrenorul părinților și Fondator al Fenomenului Zurli pe 8 septembrie, de la 18:30, la Mega Mall Bucureşti.

Aceasta va aborda subiecte care ii vor scoate din impas pe părinții cu copiii de la 0 la 14 ani. Accesul este liber și pentru participare nu trebuie decât să te completezi formularul de înscriere disponibil la Info Desk Mega Mall.

Hai să te antrenezi pentru copilul tău la cel mai așteptat eveniment de parenting din oraș!

De ce? Pentru că Mirela iubește cel mai mult pe această lume copiii. S-a folosit de cei peste 25 de ani de experiență de organizat activități pentru ei (din care 17 ca mamă) pentru a crea SUPERJOCURI reunite cu drag în cartea „Mami, tati – joacă-te cu mine!”, pe care peste 10.000 de părinți o țin la îndemână în cele mai neașteptate situații sau CD-ul „Jocuri de jucat în trafic” pentru cei care petrec multe ore cu copiii în mașină. În slujba părinților, în 2016, Mirela a lansat cartea „Pledoarie pentru mami și tati”, un success chiar înainte de lansare cu precomenzi de 1000 de exemplare. De aici până la Antrenorul părinților nu a mai fost decât un telefon: “Nu vrei să fii antrenorul meu?”

Concert Feli pe Terasa Mega Mall

Și-a desenat viața în #Creioane Colorate, a făcut trompetele să cânte și l-a făcut pe Marius Moga să o aleagă în cadrul show-lui de talente Vocea România, cu un album lansat în toamna anului trecut, Felicia Donose sau mai simplu Feli a cucerit inimile românilor.

Înainte să participe la Vocea României, a colaborat cu artiști din sfera de Hip-Hop precum Guess who, Grasu XXL sau Puya.

A devenit celebră după participarea la Vocea României din 2012 unde a ajuns până semifinală în echipa lui Marius Moga.

În 2014 s-a alăturat grupului HaHaHa Production și a început colaborările cu alți artiști din aceeași echipă precum Speak sau Smiley.

Dacă te-am convins, vino și tu joi, 23 august, să te simți ca #Acasă pe #terasaMegaMall, alături de una dintre cele mai apreciate voci feminine din România.

Concert Live cu băieții de la CTC

Vino să #FacemShow joi, 30 august, ora 20:30 pe Terasa 2B Mega Mall alături de 3 dintre #Titanii Hip-Hop-ului Românesc. Doc, Deliric, Vlad Dobrescu și Dj Paul sau mai simplu C.T.C sunt o trupă de Hip-Hop care a trecut testul timpului, fiind înființată în anul 1999, an în care au lansat și prima casă de discuri independentă de Hip-Hop din România „Facem Records” . În 2002 au spus „Secretul din Atom” alături de Cedry2k și alti artiști din grupul Facem Records și au început să își facă loc pe scena de hip-hop underground din România.

În 2005 a luat naștere cel de al doilea si ultimul album de până în prezent al deja consacratului trio, „Dificultăți Tehnice”, pe care apar piese memorabile precum „Vorbe din Context”, „Interzis Nefumătorilor”, „Tv”.

Deși cei trei nu au mai scos niciun album din 2005, asta nu înseamnă că au pierdut timpul, cei trei colaborând pe albumele lor solo.

Doc este la cel de al patrulea album ( „Scăpat de sub control” 2010, ”Lucrare de control” 2011, „Eu” -2018)  dacă punem la număr și mixtape-ul „Chronic prezinta DOC – Rapcapitulare”, pe lângă acestea Doc a colaborat în ultima perioadă și cu alți artiști consacrați români preum Smiley sau Adda.

Toată lumea știe că Deliric e de vină, mai ales când în 2011 a lansat primul album solo „Inspecția Tehnică Periodică” , acesta fiind urmat de Mixtape-ul „Delicatese” din 2013 și albumul în colaborare cu Silent Strike „Deliric X Silent Strike” din 2016. Acesta deține și brand-ul de haine și accesorii „Porc” care a devenit un Trademark pentru artist.

Nu poate dormi noaptea, are insomnii si nevoie de oameni ca tine.  Cu un singur album lansat în anul 2013 – „În sfârșit”, Vlad Dobrescu este al treilea membru CTC. Acesta a reușit să adune 13 milioane de vizualizări pe piesa „Globul de cristal”, un numar destul de mare având în vedere ca este o piesă fără influențe Rock sau Pop.

Dacă te-am convins, hai și tu să te distrezi în bula unuia dintre cele mai iubite grupuri de hip-hop din România.

 

Super show de stand-up comedy cu Dan Badea pe terasa Mega Mall

Știm cât de benefică este o porție copioasă de râs pentru starea ta de bine. De aceea, am pregătit un mega show de stand-up comedy pe 16 august, de la ora 20:30. 

Pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B, vine Dan Badea Chiar El, care promite un spectacol savuros de la prima la ultima replică, în stilul ironic ce l-a consacrat.

Glumele fine ale lui Badea sunt inspirate din realitatea cotidiană, tocmai de aceea biletele la spectacolele lui se vând mai repede decât covrigii calzi dimineața. Noroc că accesul la show-ul de pe terasa Mega Mall este liber. Strânge-ți gașca de prieteni și veniți să serviți o porție copioasă de râs la înălțime!

Şi cum niciun număr special de stand-up comedy nu poate începe fără o deschidere în stil mare, Dan Ţuţu, finalist iUmor, vine să pregătească terenul pentru Dan Badea. Pe Dan Ţuţu îl ştie o ţară întreagă după ce şi-a povestit  bucăţi din viaţă pe scena iUmor, stârnind hohote de râs şi nenumărate aplauze.

Atenție! Acest eveniment este dedicat doar celor care vor să se distreze la MAX!

 

Luca Valentin aduce magia trick-urilor pe terasa Mega Mall

Vara asta, te distrezi cel mai bine la înălțime, pe terasa Mega Mall! 

Sâmbătă, 11 august, de la 20:30, Luca Valentin ne va încânta cu un mega show de bartending pe terasa Mega Mall, nivel 2B.

Multiplu campion național și internațional, finalist la ”Românii au talent”, Luca Valentin surprinde prin naturalețea cu care manevrează echipamentele din bar, îndemânarea și trucurile lui făcându-i pe spectatori să creadă că legile fizicii nu se aplică în cazul lui.

În plus, Luca Valentina va pregăti 150 de shot-uri delicioase pe care le va oferi spectatorilor.  Iar atmosfera de party va fi animată de un DJ care va mixa muzică bună, pe placul tuturor.

Ia-ți trupa de prieteni și veniți să  vedeți cum ”zboară” sticlele pe terasa Mega Mall! 

PS: Ne place să credem că terasa Mega Mall este unul dintre cele mai instagramabile locuri din oraș. Vezi AICI ce poze wow ies la înălțime.