Concert JOY BAND

La Festivalul Gustului Românesc  de pe terasa Mega Mall, savurăm atât aromele îmbietoare ale gastronomiei tradiționale, cât și muzica live.

Joy Band aduce pe terasa 2B Mega Mall muzica românească pe care o îndrăgești. Hai și tu pe 31 mai, de la ora 20:00, să întâmpinăm vara cu voie bună și mega distracție!

Intrare liberă, distracție garantată!

Concert Lidia Buble, Vanotek & Lori

La Festivalul Gustului Românesc  de pe terasa Mega Mall, savurăm atât aromele îmbietoare ale gastronomiei tradiționale, cât și muzica live.

Pe 2 iunie, de la ora 20:00, Vanotek ne cântă și ne încântă cu melodiile sale clasate în topuri internaționale, ce au strâns milioane de vizualizări pe Youtube.

Pe scenă urcă și Lori, una dintre cele mai în vogă cântărețe din România. Dacă ai urmărit-o cu sufletul la gură la Vocea României și îi fredonezi cu drag toate piesele, trebuie neapărat să o asculți pe terasa Mega Mall.

Noi simțim la fel… la fel de bine pe terasa Mega Mall pe ritmurile energice ale Lidiei Buble, care vine să ridice volumul în boxe de la ora 21:00.

Hai și tu pe terasa Mega Mall să te bucuri de muzică cu chef de vară!

Accesul este liber, distracția garantată!

Concert The Motans pe terasa Mega Mall

Distracția verii începe pe terasa Mega Mall, nivelul 2B. Dă-ți log out din casă și check-in la Mega Mall, unde te așteaptă o o serie de evenimente mega cool!

Vino joi, 7 iunie, de la 20:30, să asculți live piesele tale preferate de la The Motans – noua senzație a muzicii românești.

Cea mai recentă piesă semnată de trupa The Motans – “Jackpot” – s-a clasat în top 10 Trending pe Youtube în doar 24 de ore de la lansare.  Cam atât de tari sunt!

 

 

 

Nu uita să îți anunți toată gașca că la Mega Mall se aude cea mai bună muzică live! E vară! Check-in, ce tare!

Festivalul Gustului Românesc la Mega Mall

Festivalul Gustului Românesc, creat de cunoscutul Chef Cătălin Scărlătescu, ajunge la Mega Mall în perioada 31 mai – 3 iunie.

Vino să descoperi delicioasele rețete românești pe care chef Scărlătescu le-a descoperit și învățat în detaliu în drumurile sale prin țară, chiar de la localnici.

Timp de patru zile, terasa Mega Mall va deveni locul în care gurmanzii vor descoperi cele mai frumoase tradiții culinare din diferite regiuni ale României.

Se va găti în spirit tradițional, iar chef Scărlătescu va putea fi văzut „în acțiune”, gătind preparate românești în cele mai autentice moduri.

În plus, pe lângă tradiții românești și mâncare delicioasă, vom avea parte și de super concerte alături de artiști îndrăgiți de toate vârstele.

PROGRAM

Joi, 31 mai

  • 20.00-21.45 – Concert Cover Band – Joy Band

Vineri, 1 iunie

  • 21.00-22.00 – Concert Mihai Mărgineanu

Sâmbătă, 2 iunie

  • 20.00-20.45 – Concert Vanotek & Lori
  • 21:00 –  21:45 –  Concert Lidia Buble

E vară, check-in, ce tare!

Mini distracție de 1 Iunie

De 1 Iunie sărbătorim împreună Ziua Copilului!

Vino și tu împreună cu cei mici la Smyk All for Kids pentru a ne distra împreună la o mini cursă cu mini mașini.

Distracția este garantată!