SCIKiDS | Festivalul Științei

Evenimentul SCIKiDS din 2017 de la Mega Mall a fost mega tare! Am avut parte de experiențe pe cinste şi am aflat informaţii utile, așa că anul acesta continuăm călătoria către domeniul ştiinţei prin distracţie.

Te invităm să descoperi şi tu lumea plină de curiozități și mistere la cea de a VI-a ediție SCIKiDS.

Timp de 2 zile, de pe 20 octombrie până pe 21 octombrie, între orele 12:00 și 18:00, cel mai cool şi aşteptat festival al științei revine la Mega Mall, nivel -1. Te așteaptă sesiuni interactive de activități științifice. Pregătește-te să te întâlnești cu YouTuberii tăi preferați, dar și cu roboți, ozoboți și imprimante 3D. Explozii și mecanisme uimitoare vor fi doar o parte din surprizele pregătite cu care celebrăm cei 100 de ani de știință.

Hai să aflăm povestea științei alături de cei mai tari voluntari – Da Vinci, Fun Science, faSCInation & UPC.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

YouTuberii tăi preferați prezenți la eveniment sunt:

1. Claudia Stroe Bubble artist

2. Bibi

3. Deeix Andreea

4. Andreea Bostanica

5. Geniustin

6. Mariposa

7. Best Noris

8. Maya Pop

9. Profesorul Trasnit

10. iNicolas

11. Cristian Batrinu

12. Andrei Ro

13. Dani Negoescu

14. Karina_Maria

Teatru la Cinema – Crăciunul domnului Scrooge

Spectacolele Teatru la Cinema continuă la Mega Mall! Duminică, 9 decembrie 2018, de la ora 11:00, te invităm să participi la un spectacol plin de povețe și mister…Crăciunul domnului Scrooge. Bătrânul Scrooge, era cel mai arțăgos locuitor al orașului și cel mai urâcios, iar pentru el, Crăciunul nu era un motiv de bucurie.

*Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani.

Teatru la Cinema – Scufița roșie

Spectacolele Teatru la Cinema revin la Mega Mall Cinema City! Sâmbătă, 03 noiembrie 2018, te invităm să ai parte de o adaptare amuzantă a Scufiței Roșii ,un lup deloc fioros, un vânător viteaz și o bunicuță haioasă. 


*Bilete si informații AICI!

 

Real Glam Imperfect by TEZYO

Realitatea e perfectă așa cum e ea și am invitat-o pe catwalk. Cu toate imperfecțiunile ei. Cu greșeli, accidente și surprize. Cozi la ghișeu, căzături cu trotineta, certuri în parcuri: perfecțiunea e peste tot și strălucește cel mai tare pe albul imaculat al podiumului. Te așteptăm să descoperi modelele din noua colecție Real Glam Imperfect by TEZYO!