Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 tipuri de ceasuri pe care orice bărbat trebuie să le știe

12 septembrie 2017
Untitled design (13)

Vrei să îți cumperi un ceas și nu te poți hotărî? Ce model merge pentru ce tip de eveniment și dacă vrei să mergi cu ceasul la munte sau la mare? Nu trebuie să te apuci să faci research căci am făcut-o noi pentru tine și îți prezentăm aici rezumatul. Mai exact, 5 modele de ceasuri:

#1 Ceas pentru ținute formale

Singurul scop al acestui ceas este să îți completeze ținuta formală. Un accesoriu, dacă vrei. În timp ce doamnele au un întreg arsenal de bijuterii, domnii trebuie să aibă un ceas bun pentru evenimente deosebite. Acest tip de ceas trebuie să fie subțire pentru a putea ieși ușor de sub mâneca cămășii să fie observat în mod subtil și, ca design, cât mai simplu posibil.

800_ceas_45516

Ceas Fossil Townsman

#2 Ceas de teren

Gândește-te la ce ceasuri ar fi purtat strămoșii tăi care plecau la vânătoare. Ceasul de teren trebuie să fie solid, eventual din oțel inoxidabil și trebuie să fie ușor citit în cele mai dure condiții. Ca brățară, alege piele sau pânză. Deși brățările metalice par mai rezistente, se pot zgâria ușor și sunt mai scumpe de înlocuit.

800_ceas_44955

Ceas Timex Fairfield

#3 Ceas de aviator

La fel ca ceasul de teren, ceasul de aviator trebuie să fie lizibil în condiții de stres. Cu un cadran negru, cifre luminate și cronograf, este special creat pentru cei care lucrează în forțele aeriene, dar poate fi ușor purtat la birou pentru un plus de stil la o ținută casual.

300_ceas_44134

Ceas Tommy Hilfiger Decker

#4 Ceas de scufundări

Un ceas care nu are nevoie de o descriere foarte amplă. Alege unul care rezistă la cel puțin 100m adâncime, cu o brățară de silicon și din materiale care rezistă coroziunii, precum oțelul inoxidabil.

800_ceas_42548

Ceas Lorus Sports

#5 Ceas de zi cu zi

Pentru ceasul pe care îl porți în fiecare zi nu există specificații. Alege un model versatil și cumpără brățări în culori diferite (cel puțin una neagră și una maro). Asigură-te că este un model recent, care să rămână în trend măcar 3 – 5 ani din momentul achiziționării.

800_ceas_44944

Ceas Times Waterbury

Ia-ți acum ceasul preferat din magazinele B&B Collection, Be In Time sau Splend’or din Mega Mall, iar la cumpărături de 300 de lei vei primi un voucher de 50 de lei!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă