Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

5 haine care te încălzesc cu stil în această iarnă

29 noiembrie 2017
haine-incalzesc

Ne place iarna, dar nu ne place frigul. Ne plac ținutele în straturi, dar uneori rămânem în pană de idei… sau pur și simplu nu vrem să ne înfofolim. Din fericire, colecția de toamnă-iarnă ne pune la dispoziție o mulțime de haine groase, din materiale călduroase și pufoase, care ne încălzesc chiar și dacă le purtăm cu un simplu maiou sau tricou pe dedesubt.

Și, să nu uităm că iarna e sezonul accesoriilor de lână, bumbac și blană (eco!), așa că avem destule opțiuni pentru a ne asigura că frigul de afară nu ne va afecta. Îți sugerăm aceste piese cool & chic de la magazinele de fashion din Mega Mall:

 

 

# Puloverul supradimensionat

1

Este foarte practic, deoarece îți acoperă atât trunchiul, cât și fundul și coapsele, iar dacă alegi un pulover pe gât, nici nu mai ai nevoie de fular. Dacă e destul de lung, puloverul poate fi purtat și pe post de rochie, în combinație cu cizme lungi sau dresuri groase cu pantaloni scurți și bocanci.

 

# Fularul cu mâneci

2

Acest fular multifuncțional îți ține cald și la gât, și la umeri, și la mâini. Poți să-l porți în fel și chip, peste jachetă sau pe sub, să-l pui pe tine când ieși afară, dar și când stai în interior. Trebuie să-l ai!

 

# Jacheta cu glugă

3

Că e parka sau puffer, trenci sau blană, asigură-te că ai cel puțin o jachetă cu glugă. Te vei convinge de utilitatea ei în zilele în care plouă, e frig sau bate vântul și trebuie să-ți protejezi capul. În plus, spre desoebire de căciuli, berete și bentițe, gluga nu stă lipită de cap… așadar, coafura rezistă!

 

# Fularul XXL

4

Pentru că stă în jurul gâtului, e foarte important ca fularul să fie confecționat dintr-un material care să nu zgârie pielea sensibilă de pe gât. De asemenea, acordă atenție lungimii – cu cât e mai lung fularul, cu atât îl poți purta în mai multe feluri (înfășurat de mai multe ori în jurul gâtului sau doar o dată, purtat pe umeri, lăsat să atârne de-a lungul trunchiului etc.).

 

# Geanta îmblănită

5

Nu doar că arată irezistibil de fină și catifelată, dar e și colorată în nuanțe vii, astfel încât vei aduce ținutelor tale pată de culoare atât de necesară, mai ales în zilele mohorâte!

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Citeşte mai departe ...

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă