Mega Mall foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

3 pași pentru alegerea parfumului de primăvară

28 aprilie 2017
parfum2

Am intrat oficial în noul sezon, ne-am ales deja câteva ținute din colecțiile primăvară-vară și am schimbat paltonul cu geaca de piele. Ce urmează? Vom pune la păstrare parfumul dulce pe care l-am purtat toată iarna și ne îndreptăm către o aromă proaspătă, cu note florale.

Partea bună e că avem un nou motiv să mergem la shopping. Partea mai puțin bună e că avem foarte multe opțiuni… Așadar, cum ne vom putea hotărî ce parfum să alegem? Mai ales când ajungem la Douglas Mega Mall unde suntem înconjurate de sticluțe colorate și frumos mirositoare, care vor toate să vină cu noi acasă?

Pentru a ieși din impas, am pregătit un ghid simplu ca să facem căutarea parfumului perfect de primăvară mai ușoară… și să avem timp și de o cafea!

#1. Cercetează notele aromelor (de vârf, de inimă sau de fond). Află care sunt notele parfumului tău de iarnă și găsește parfumurile de primăvară care conțin cel puțin două dintre aceste arome. Astfel ajungi să testezi parfumuri care sigur îți plac.

#2. Cere sfatul profesioniștilor. Consultantele Douglas te pot ajuta să găsești parfumul potrivit, dacă ai o idee de aroma pe care o cauți. Îți vor oferi mai multe opțiuni din care să alegi.

#3. Testează mai multe mostre. Nu te hotărî asupra parfumului direct în magazine. Testează mai multe pe zonele calde (pe încheieturile mâinilor) și așteaptă o oră sau două pentru a vedea cum persistă. Fiecare persoană are un PH diferit, ceea ce afectează aroma și durata parfumului.

Iată ce parfumuri de primăvară ne-au atras nouă atenția – vino la Douglas Mega Mall să le testezi și tu!

1

 Givenchy Live Irresistible  Nina Ricci Luna    Paco Rabanne Olympea  Lancome La Vie Est Belle

Abonează-te la newsletter-ul Mega Mall

Fii tot timpul la curent cu ultimele noutăți, promoții și recomandări de modă, frumusețe, lifestyle, tehnologie și filme.

trimite pe email

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește Mega Mall pe Facebook

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Harta interactivă Mega Mall

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă